SE: HTC One M8 TV -annons har Gary Oldman och massor av ‘bla, bla, bla’ [video]

Idag är framgången för alla produkter nästan direkt proportionell mot hur väl den marknadsförs och i det ljuset , Det är ingen överraskning att reklambranschen förmodligen använder mer film än hela Hollywood kombinerat på ett år. Tja, HTC verkar ha fångat denna essens ganska bra, illustrerat anmärkningsvärt genom de taiwanesiska tillverkarna nyutgivna annonser för sin nyligen släppta flaggskepp, HTC One M8.

Den nya annonsen, som innehåller Gary Oldman, fortsätter i linje med företagets trend att kasta stora Hollywood -namn för att marknadsföra sina produkter, något vi såg med början med förra årets annons med Iron Man och Sherlock Holmes stjärna, Robert Downey Jr. Ganska mycket där likheten slutar, genom att båda annonserna kastar berömda stjärnor på silverskärmen. Förra årets annons överskattade den enhet som den marknadsförde, och den här gången är Oldman typ av att underskatta den.

Annonsen följer ett något annorlunda tillvägagångssätt än vad vi används för att konventionellt se i produkter som visas. Det börjar med att Oldman sitter vid ett skrivbord i ett glas och krominställning (som liknar M8: s byggnad) och pratar om hans nya HTC -flaggskepp, samt att visa upp några av de saker det kan göra.

Annonsen kulminerar med den berömda skådespelaren som säger att det inte spelar någon roll vad han säger om HTC One M8, eftersom enheten är “utformad för människor som bildar sina egna åsikter.” Den unika annonsen än fortsätter att ta detta koncept helt bokstavligen, eftersom Oldman sedan fyller i större delen av runtime med upprepning av “bla, bla”, slutligen slutar på att uppmuntra tittarna att fråga internet om vad den tycker om den nya enheten, Coyly hänvisar till de flera positiva recensionerna som M8 redan har samlat in.

Ganska intressant är att denna marknadsföringsmetod och strategi är ganska ny för HTC, som till och med erkände tidigare att korrekta annonser var dess Achilles -häl. Företaget uppgav förra året att det arbetade med att förbättra kommunikationen med sina potentiella kunder, och om denna annons ska visa något, rör sig de i rätt riktning. Det som emellertid återstår att se är att huruvida denna nya marknadsföringsstrategi räcker för att rädda den taiwanesiska tekniska tillverkaren, som har sett en betydande minskning av marknadsandelarna under de senaste åren. HTC One M8 är en fantastisk enhet, men kan den spara HTC? Låt oss vänta och ta reda på det.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post