Samsung May lanserar Galaxy S4 Mini och Galaxy Watch tillsammans med Galaxy S4 [rapport]

Samsung Galaxy S IV är smarttelefonen som nästan varje Android -fan väntar på att se i år, och enligt en rapport på Sammobile, enheten, enheten kommer att lanseras tillsammans med en “mini” -version av den vördade handenheten, liksom en antagen “Galaxy Watch”. Det senare utropas som en utmanare till den ännu inte tillkännagivna ‘iwatch’ från Apple, och med en mini-version av Galaxy S III som har varit i omlopp i ett antal månader nu, är det verkligen troligt att båda kunde följa huvudet händelse.

Galaxy S III Mini har varit något framgångsrikt med att tilltala dem med mindre disponibla kontanter att spara, men det är viktigt att påpeka att det inte på något sätt är en Galaxy S III. Snarare är det bara en mindre enhet stiliserad på samma sätt som flaggskeppet, men när det gäller funktioner faller det kort i varje avdelning. Som sagt, en stor del av smarttelefonägare verkar nöjda med den minskade, mindre funktionsrika enheten, och därmed skulle det vara ett bra drag från Samsungs del att erbjuda en liknande handenhet vid lanseringen av Galaxy S IV.

Samtalet om en potentiell IWatch -rival är dock ganska mer spännande, och även om varken Apple eller Samsung har signalerat någon verklig avsikt att gå ner den vägen, har bloggosfären varit överraskad av spekulationer. Ett avsnitt av den tekniska världen har alltid längtat efter en IWATCH-typ-enhet från Apple, och med den tidigare generationen iPod Nano såg det ut som om Apple testade vattnet när det gäller formfaktor. Trots att han har gått åt andra hållet i att återgå till en designrester av iPod Nano från Old, har IWatch -täckningen gradvis stigit under de senaste sex månaderna, och vart som Apple lägger sin hatt, tenderar Samsung att fråga.

Inga detaljer har avslöjats med avseende på denna påstådda Galaxy Watch, och även om det verkar vara uppdelat åsikt om huruvida mobilmarknaden faktiskt behöver så kallade “smarta klockor”, kan massintresse i Pebble Smartwatch bara ha skickat larmklockor ringer för båda företagen.

Galaxy S IV ryktas att anlända i april eller maj, beroende på din valda källa, men för att förolämpa tillfälligt, skulle du betrakta en sådan enhet som en “Galaxy Watch”? Vänligen dela dina tankar via de vanliga medierna nedan!

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post