Ladda ner OnePlus 5T Star Wars Edition Stock Wallpapers

OnePlus har introducerat en ny smartphone tidigare idag som har utsetts av verksamheten som OnePlus 5T Star Wars -utgåvan. Denna smartphone har avslöjats som specialutgåvan av OnePlus 5T såväl som smarttelefonen blir också den tredje smarttelefonen som introducerades av OnePlus 2017, vilket gör det till det mesta antalet smartphones som introducerades av OnePlus på ett år. Nu innehåller OnePlus 5T Star Wars -utgåvan en vit baksida med en Star Wars -logotyp i baksidan av baksidan. OnePlus 5T Star Wars -utgåvan har också en Red Alert Slider. OnePlus 5T har en rygg konstruerad av Sandstone White också.

När det gäller specifikationer erbjuds OnePlus 5T Star Wars -utgåvan endast i 8 GB RAM samt 128 GB inredningsalagalternativ. Skärmen på den här smarttelefonen är exakt samma som den rutinmässiga OnePlus 5T som är en 18: 9 full HD+ AMOLED -skärm.

Bortsett från det har smarttelefonen också exakt samma dubbla kamkonfiguration på baksidan som är en 20MP+16MP -kam på baksidan med en 16MP -kam på framsidan. Smarttelefonen erbjuds endast i Indien för nu som det avslöjas i samarbete med Disney India.

OnePlus 5T Star Wars Edition Stock Bakgrundsbilder

OnePlus har just introducerat specialutgåvan av OnePlus 5T som introducerades tidigare i år såväl som denna smartphone har avslöjats i samarbete med Disney i Indien som OnePlus 5T Star Wars-utgåvan för att fira introduktionen av Star Wars- The Last Jedi som Will finns i teatrar från och med den 15 december. Denna specialutgåva OnePlus 5T -smartphone innehåller specialbakgrunder utöver ett Star Wars -tema.

Nu har bakgrundsbilderna från OnePlus 5T Star Wars -utgåvan gjorts till oss tack vare en XDA -erkänd utvecklare, Quinny899. Alla dessa bakgrundsbilder har erbjudits i full HD+ -upplösning såväl som tapeterna finns i 2160 x 1080 pixlar upplösning exakt samma som OnePlus 5T. Alla dessa tapeter inkluderar Star Wars -logotypen och har olika mönster.

När vi pratar om bakgrundsbilderna har vi anslutit alla bakgrundsbilder nedan för att säkerställa att du kan ladda ner och tillämpa dessa bakgrundsbilder på din smartphone. Dessutom kan du också ladda ner zip -data som består av alla bakgrundsbilder som upptäckts på OnePlus 5T Star Wars -utgåvan i den ursprungliga Full HD+ -kvaliteten.

Ladda ner länkar
OnePlus-5T-Star-Wars-Edition-Stock-Wallpapers.zip | Spegel

Ladda ner också: OnePlus 5T Stock Wallpapers (4K & Full HD)

Måste ladda ner:

Huawei Mate 10 Pro Stock Wallpapers

Huawei Honor V10 Stockbakgrundsbilder

Oppo r11s lager tapeter

Infinix Zero 5 lager tapeter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post