Anpassade hydraulcylindrar från kompositioner utanför hyllan

när ditt projekt behöver makt, kan du behöva vända sig till hydraulik. Det finns mycket mysterium om vätskekraft, men det finns också en stor försörjningskedja som ägnas åt att få dig de delar du behöver för att driva ditt projekt. Off-the-shelf-komponenter kanske inte passar din ansökan, i vilket fall det kan vara till hjälp att veta hur man bygger dina egna skräddarsydda hydrauliska cylindrar.

Medan det är sant att skräddarsydda cylinderbyggnader är ganska vanliga, är det fortfarande intressant att se processen [MakeItXtreme] som används. Börja med en kistong och kistong från hyllan är denna dubbelverkande cylinderbyggnad en ganska enkel träning i bearbetning. Cylindern är gängad vid stångänden och ett lock är svetsat på kolvänden. Gängade bossar för beslag är svetsade på, stångens servicesände är gängad, och allt är monterat. Cylindern [visade sig vara] ganska kraftfull som videoen nedan visar.

Som en produkt av det produktiva laget på [MakeItextreme] kan vi säga att cylindern är avsedd för en annan ännu mer intressant byggnad. Det är svårt att gissa var den här kommer att hamna, men vi satsar på att det hamnar i ett annat verktyg i sin butik. Kanske slutar det driva en beefed up-version av deras senaste Roll Bender.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post