Windows Phone 7 ROM Utveckla 7.0.0.6077

Personer på XDA-utvecklare har dumpat Windows Phone 7 ROM Utveckling 7.0.0.6077 från PC Emulator-programvaran, som släpptes med DEV-verktyg på Mix10 igår. Detta markerar början på en lång resa för XDA-Devs för att hamna detta nästa gen-operativsystem från Microsoft till den nuvarande genen Windows Phone-enheter.

Eftersom den här dumpningen inte kommer från en verklig “riktig” Windows Phone 7 -serie -enhet kommer den att vara extremt svår, om inte omöjlig att göra en anpassad ROM ur den eftersom den är avsedd för x86 CPU, inte armbaserade enheter. XDA-utvecklare har förvånat oss tidigare genom att släppa anmärkningsvärda saker som dubbelstart Android samt Windows Mobile på en Windows-telefon, så jag kommer inte att utesluta dem för detta ännu.

Du kan följa utvecklingen av detta genom att hålla ett öga på den här tråden här. Vi kommer också att uppdatera dig när någon ny utveckling tar plats om detta ämne. [via PocketNow]

Du kanske också vill inspektera:

Windows Phone 7 Series vs iPhone

Windows Phone 7 Series vs Android

Windows Phone 7 Series Video Walkthrough

Windows Phone 7 -serien fångad på HTC HD2

Windows Phone 7 Series Metro UI för Windows Mobile 6.5.x

Du kan följa oss på Twitter eller gå med i vår Facebook -fan för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Windows -telefoner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post