Hur man minimerar videostorlek – på internet såväl som Offline -alternativet

Hanterar du problem som publicerar dina vloggar på YouTube sedan deras stora storlekar? Det finns omständigheter där du inte kan äventyra på videon hög kvalitet och måste publicera dem i de största erbjudna alternativen. Detta kan emellertid vara tid, vilket inte är praktiskt i denna era.

Under sådana omständigheter kommer du att kräva en videokompressor för att hjälpa till att komprimera video utan att sätta hög kvalitet i linje. Det här inlägget är baserat på att förse dig med en effektiv på internet såväl som offline -alternativ som kan användas för att minimera videostorleken utan att skada videokvaliteten.

En introduktion av Offline -alternativet – Wondershare Uniconverter

Vi kommer att komma över det offline -alternativet som kan användas för att komprimera dina videor till bästa förhållanden. Wondershare Uniconverter förstås som en allt-i-ett-videoverktygslåda som levererar en effektiv uppsättning videoadministrationsverktyg för att förbättra den höga kvaliteten på videon på olika sätt.

Medan du komprimerar dina videor med hjälp av den här verktygslådan kan du på samma sätt konvertera dem till olika stilar när du bekvämlighet. Använd Uniconverter för att ladda ner dina föredragna videor samt spela dem med sin hängivna spelare. Uniconverter räknar med att redigera, bränna, spela in, inspelning, samt ett antal andra funktioner för att hantera videor samt etablera dem under de allra bästa upplösningarna såväl som inställningar.

Videokomprimeringsanläggningen som används av denna gratis videokonverterare förbättras såväl som direktivet. Som användare kommer du att upptäcka det mycket användbart och effektivt när det gäller exekvering. Även om det gör att du kan komprimera 1000+ stilar av videor såväl som ljud, har det ett system som kan komprimera videor upp till en upplösning på 8K. Det äventyrar emellertid inte den höga kvaliteten på videon och håller den lika mycket som märket.

Uniconverter har nu inkluderat flera kompressionslägen som levererar val enligt användarens behov. Med låga, medelstora och högkvalitativa konsoler kan du nu ange komprimeringsvalen på ett mycket bättre sätt.

Hur man komprimerar video utan att förlora hög kvalitet med uniconverterare

Wondershare Uniconverter är en gratis videokonverterare som levererar betydande funktioner för att komprimera videor. Med förmågan att batchprocess flera videor under höghastighetskomprimering kan du anpassa kompressionsinställningarna med det erbjudna verktygsfältet. Uniconverter ser till att du måste ha en lämplig upplevelse med videokomprimering med sin förhandsgranskningsfunktion. För att använda verktyget för att minimera videostorleken, följ stegen nedan:

Steg 1: Lägg till videor i Wondershare Video Compressor

Du måste ladda ner samt ställa in den aktuella versionen av Wondershare Uniconverter 14 på din Windows eller Mac -enhet. När du lanseras ska du leda in i “Compressor” -verktyget som finns på hemsidan. Med detta kommer du att riktas till en ny skärm för att komprimera filmerna under personliga inställningar. Klicka på ikonen “Lägg till filer” samt importera de videor du vill komprimera.

Steg 2: Minimera din video på olika sätt

Med alla importerade videor kan du ställa in komprimeringsval för varje video individuellt genom att klicka på den “Gear-liknande” -ikonen intill varje importerad video. När du riktas till ett nytt fönster, definiera “kompressionskvaliteten” med de erbjudna alternativen. Att använda skjutreglaget och ställa in komprimeringen av hög kvalitet så att det är mycket mer specifikt. Definiera “format” samt förhandsgranska resultaten om du är osäker på dina inställningar. När du är klar klickar du på “OK” för att ställa in dessa kompressionsinställningar för videon.

Steg 3: Exportera de komprimerade filmerna

När du har ställt in komprimeringsinställningarna för alla videor, anger du “File Location:” för att exportera videor till en viss plats. Om du vill publicera dessa videor direkt till molnet, använd knappen “Ladda upp till moln” samt välja alla typer av respektive moln du väljer. När du definierar platsen för att exportera de komprimerade filerna klickar du på “Starta alla” för att köra samt exportera filmerna.

En introduktion av alternativet On Internet – Media.io

Att skifta mot alternativet On Internet som erbjuds att komprimera video, på Internet Uniconverter är ett exceptionellt val för snabbt att komprimera videor. Tidigare förstått som media.io, levererar detta på internetkomprimeringsplattformen en detaljerad lista över videodeladningsverktyg. Du kan effektivt göra flera redigeringsfunktioner över detta på Internet -videokompressorn samt konvertera din video till olika format.

Medan media.io stöder flera dataformat, fungerar det mycket bättre än många på internetplattformarna som erbjuds på marknaden. Den här verktygssatsen stöder inte bara videoredigering men också passar bilder och ljud för sina användare. Du kan qunull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post