Inaktivera förhandsvisning av textmeddelanden på Galaxy S7 samt Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 samt Galaxy S7 Edge innehåller en hel uppsättning nya funktioner. Många av dessa funktioner kan vara extremt användbara, men några av dem kan också vara lite över toppen. En sådan funktion är förhandsgranskningar av textmeddelanden. Även om det är fantastiskt att ha, kan det leda till integritetsproblem ibland. I det här kommer vi att leda dig med förhandsvisningar av textmeddelande på Galaxy S7 samt Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy S7 såväl som S7 -kanten är de mest intressanta smartphones som nyligen introduceras. Som ett resultat finns det en hel del nya individer av dessa två smartphones. Förutsatt att sanningen att Samsung gillar att inkludera så många funktioner som möjligt i sina flaggskeppsenheter, kan nya individer känna sig överväldigade lätt. I ett sådant scenario kan detta leda till förvirring såväl som frustration, eventuellt lägga dig av Samsungs telefoner också. Du bör dock förstå att Samsung låter dig inaktivera de flesta av funktionerna såväl som tjänster och låta dig njuta av en ganska enkel upplevelse också.

Inaktivera förhandsvisningar för textmeddelande på Galaxy S7/ S7 Edge

Applikationsprogrammet för lagermeddelanden med Galaxy S7 innehåller ett val att visa en förhandsgranskning av dina nya textmeddelanden. Du får en popup som visar innehållet i meddelandet kort, tillsammans med en ticker på statusfältet. Dessutom visas det också på låsskärmen, vilket gör det verkligen svårt för dig (eller andra) att märka det.

Att inaktivera förhandsvisningar för textmeddelande på din Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge är dock en extremt enkel process.

Gå in i meddelanden -appen – det är SMS -appen SMS på Galaxy S7 samt Galaxy S7 Edge.

Tryck på knappen Three Dot -menyknappen på åtgärdsfältet (nära toppen) samt klicka på inställningar.

Klicka nu på aviseringar.

Här kan du helt inaktivera aviseringar, men du vill sannolikt inte göra det.

Du får valet att inaktivera pop-ups utöver förhandsgranskningar av meddelanden. Du kan inaktivera alla typer av en av dem eller båda.

Det är allt du behöver göra.

Vilka andra funktioner tycker du om Galaxy S7 såväl som Galaxy S7 Edge? Låt oss förstå i kommentarerna nedan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post