Installera OxygenOS på OnePlus 2 som kör H2 OS

Om du redan har köpt eller bestämt dig för att köpa OnePlus utan en inbjudan med hjälp av den kinesiska marknaden kan denna publicera vara fördelaktigt för dig. Den kinesiska varianten av OnePlus 2 inkluderar en annan ROM: H2O OS oavsett vilken utveckla gadget du köper [16 GB / 64 GB].

Vi gick med exakt samma procedur och förvärvade en OnePlus utan inbjudan och landade med en telefon som kör H2O OS. Även om det är visuellt extremt tilltalande, har ROM inte en applåda, saknar en datahanterare, har massor av oönskade appar installerade. Några av dessa inkluderar DU-batterisparare, minne rengöring, antivirus, xplayer, aspa launcher. Det var svårt att navigera med enheten. Många av dessa appar dök också upp som widgetar i anmälningsområdet.

Denna handledning kommer att vägleda dig om exakt hur du ställer in de officiella Oxygenos på din OnePlus 2. En avgörande sak att notera, behålla en säkerhetskopia av de fantastiska H2OS Stock -bakgrundsbilderna, de är verkligen fantastiska. I situationen gjorde du inte, inspektera vår publicering där du kan ladda ner sammanställningen.

Steg:

Ladda ner syres OS -zip -data till din dator. Packa inte upp.

Anslut OnePlus 2 till din dator med hjälp av USB -typ C & Kopiera de nedladdade zip -data till rotmappen i ditt gadgetminne.

Koppla loss telefonen när överföringen är totalt och stänga av den.

Tryck på strömbrytaren och + volymknappen på enheten.

Telefonen ska öppnas i standardläkningsläget.

Välj språk [engelska]> Ställ in från SD> Välj det nedladdade syre OS ZIP -data> Installationspaket: Faktiskt> Vänta vid uppdateringen till Total> Reboot
[I vissa situationer när du verkligen väljer att installera paketet kan det säga misslyckades och försökte återigen fixa det för oss]

Gadgeten ska nu starta om på Oxygenos på ungefär en minut såväl som du kommer att vägledas med konfigurationsriktningarna för syre -operativsystemet.

Anmärkningar: Ladda ner länkar nedan. Även om vi har provat detta på vår gadget såväl som det fungerar framgångsrikt, hävdar vi att försäkring inte gör någon skyldighet om du skadar din enhet. Låt oss förstå vilka problem du hanterade såväl som om du stöter på en mycket enklare procedur för samma sak. Det finns alltid utrymme för förbättringar.

Ladda ner zip -data här.

Videohandledning för processen här

Läs nästa
Vad är NFC? 9 anmärkningsvärda metoder för att använda NFC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post