12,9-tums iPad Pro med mini-ledd display som kommer under Q1 2021 [Rapport]

En 12,9-tums iPad Pro med en mini-ledd display har förväntats någon gång nu med Apple ser sannolikt ut till den nya skärmen Tech för sina andra produkter också. En ny rapport hävdar att denna nya iPad Pro kommer att lanseras under Q1 2021.

Mini-ledd display är ganska mycket framtiden för Apple-produkter som det verkar, med ett antal rapporter som talar om nya MacBooks, iMacs och till och med Apple-utsikten att vara packad med nya skärmar.

Enligt den nya rapporten från Digitimes har Apple nu två OLED -displayleverantörer ombord som kommer att hjälpa till på leveranskedjans sida för att producera iPhones och iPads i massmängd utan betydande förseningar.

GIS godkände investeringar på 2,198 miljarder dollar (76,3 miljoner US $) och NT 1,421 miljarder dollar som föreslogs av dess dotterbolag i Chengdu, Kina i augusti respektive november 2020, med medel för att fokusera på att utöka produktionskapaciteten för integrerade beröringsmoduler som används i tabletter, källorna i källorna sa. Dotterbolaget kommer att investera ytterligare 753 miljoner dollar för att förbättra produktionslinjen automatisering. Dotterbolaget producerar för närvarande integrerade beröringsmoduler för iPads och MacBooks, säger källorna.

I synnerhet GIS har fått i uppdrag att producera de mini-ledda panelerna för det kommande 12,9-tums iPad Pro, och vi kan förvänta oss att denna modell ska spela en skärm som lätt kommer att erbjuda djupare svarta med ett högre kontrastförhållande, skarpare och mycket tydligare bildkvalitet.

Förutom iPhones kommer GIS att producera integrerade beröringsmoduler för minil-bakgrundsbelysta paneler på 12,9-tums ‌IPAD Pro‌ som kommer att lanseras under första kvartalet 2021, konstaterade källorna.

Det är kanske för tidigt att spekulera, men med lanseringen av en mini-ledd iPad Pro, skulle det vara intressant att se hur eller om Apple övergår denna skärm till iPhones eller MacBooks längs vägen.

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 14.3 Slutliga IPSW -länkar, OTA -profilfil tillsammans med iPados 14.3 släppt

Hur man nedgraderar iOS 14.3 Det enkla sättet [Guide]+

Nedladdning: iOS 14.4 Beta 1 IPSW -länkar och OTA tillsammans med iPados 14.4 släppt

Jailbreak iOS 14.3 Med checkra1n, här är hur man gör [handledning]

Hur man fixar Bad iOS 14 Batterilivslängd [Guide]

Konvertera fabrik Wired Apple CarPlay till trådlöst Apple CarPlay i din bil enkelt, så här

iPhone 12 / Pro Screen Protector med härdat glas: Här är de bästa

Bästa iPhone 12, 12 Pro-fodral med smal, plånbok, ultratunn design? Här är våra bästa val [lista]

Bästa iPhone 12 Small Screen Protector: Här är en lista som är värd att kontrollera

Bästa iPhone 12 Pro Max Screen Protector: Här är en lista som är värd att kontrollera

Jailbreak iOS 14.2 Med checkra1n, här är hur man gör [guide]

Hur man nedgraderar iOS 14.2 Det bästa sättet [Tutorial]

Apple View ECG App Hack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post