Så här kontrollerar du den sista omstarttiden för din Windows PC

Så här kontrollerar du den sista omstarttiden för din Windows PC i några enkla steg. Mycket mer detaljer om detta finns bäst här.

Om du är en Windows PC -användare är omstart som är en del av ditt dagliga liv. Windows kan nu vara mycket mycket mer stabila än de ganska mörka dagarna i går men datorer behöver fortfarande en omstart då och då av många orsaker. Oavsett om det skälet beror på en ny mjukvaruuppdatering eller det åldriga problemet med någon form av olyckliga programvaror på, startar omstart.

De är också något du kanske vill göra ganska ofta i alla fall i köpet för att hålla saker och ting bra och smidigt, men om ditt minne är något liknande vårt Du kontrollerar snabbt och enkelt förra gången din Windows -enhet startades om?

Nåväl, det är verkligen lätt. Här är hur.

Steg 1: Starta kommandotolken. Det finns flera sätt du kan göra detta, men om du använder Windows 8.x eller högre, helt enkelt ta upp Charms Bar (Windows Essential + C) och sök efter “kommandotolken.”

Steg 2: När kommandotolken är öppen, kopiera och klistra in följande kommando och tryck på Retur:

SystemInfo | Hitta /jag “Boot Time”

Steg 3: Efter några sekunder kommer du att visas det sista datumet och tiden din enhet startades om.

Alternativt kan du kolla in förra gången din dator startades om genom att starta Windows Task Manager (Ctrl + Shift + ESC), klicka sedan på prestanda och kolla in ‘UP -tiden’ som markerades i skärmdumpen nedan.

Och det är det. Vi sa till dig att det var enkelt!

Du kanske också vill kolla in:

Hur man tar reda på när installerade du Windows senast

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

3D-tryckt jetmotor3D-tryckt jetmotor

i specifika applikationer är jetmotorer vanligtvis de mest effektiva förbränningsmotorerna. Inte bara för flygplan, men för allt som behöver köras på ett brett utbud av bränslen, fungera på en konsekvent