Apple samlar in sina egna data för att återuppbygga kartor från grunden

alla vid denna tidpunkt är säkert extremt medvetna om sanningen att Apple Maps inte är nära grunden för Google Maps såväl som det är en ledsen inställning att vara i. Apple Ditched Google Maps samt introducerade sin egen version mitt i en spott med den bläddrande jätten såväl som hittills har det gått ganska dåligt.

Det kan dock vara ljus i slutet av tunneln, med en ny rapport från TechCrunch som beskriver exakt hur Apple planerar att återuppbygga Apple -kartor och återuppbygga det från grunden i processen.

Rapporten säger att vi kan förvänta oss att kartförbättringarna börjar dyka upp i nästa iOS 12 -beta, även om detta bara kommer att vara för San Francisco och Bay Area. De i norra Kalifornien kan förvänta sig att ombyggnaden kommer att göra sin metod till dem senare under året, även om ingen tidsskala har tillhandahållits när resten av världen kommer att gå med. Konceptet är att all information som används kommer att vara äpple- samlas in snarare än att förlita sig på tredje part, men det kommer att ta tid att uppnå.

Eddy Cue, killen som nu är i avgift för tjänster för Apple, är förståeligtvis i avgift av exakt hur kartor ändringar hanteras. Han är också extremt medveten om att Apple Maps under de sex åren har funnits, det har bara inte varit så mycket som par.

“Sedan vi introducerade detta sex år tillbaka – vi kommer inte att skaka om alla problem vi har haft när vi introducerade det – vi har gjort en stor investering i att få kartan lika mycket som par,” säger Apple SVP Eddy Cue, vem Nu har kartor i en intervju förra veckan. ”När vi lanserade handlade en hel del av det om vägbeskrivningar och att komma till en specifik plats. Upptäck platsen och få vägbeskrivningar till den platsen. Vi har gjort en stor investering av att göra miljoner förändringar, lägga till miljoner platser, uppdatera kartan och ändra kartan oftare. Alla dessa saker under de senaste sex åren. ”

Intressant nog verifierade Apple såväl som Cue att några av de uppgifter som samlats in av Apple verkligen kommer från iPhone -användare, något som kanske inte direkt är så mycket meningsfullt förutsatt att företagets fortsatta fokus på individuell integritet. Cue säger emellertid att medan data samlas in, görs det allt anonymt.

“Vi samlar särskilt inte data, inte ens från punkt A till punkt B,” konstaterar Cue. ”Vi samlar in data – när vi gör det – på ett anonymt sätt, i underavsnitten av helheten, så vi kunde inte ens säga att det finns en person som gick från punkt A till punkt B. Vi samlar in segmenten i det . Som ni kan föreställa dig har det alltid varit en viktig del av att göra detta. Ärligt talat, vi tror inte att det köper oss något [för att samla mer]. Vi tappar inte någon typ av funktioner eller förmågor genom att göra detta. ”

Andra ändringar som vi kan förvänta oss är förbättringar för att söka, mycket bättre väginformation samt extra data om fotgängare, något som Google maps i specifika utmärker sig på.

(Källa: TechCrunch)

Du kanske också vill inspektera:

Jailbreak iOS 11.3.1 Unted med Electric -möjlighet

JAILBREAK iOS 11.4 Uppdatering av skick: Vad du kräver att veta

Nedladdning: iOS 12 Beta 2 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt

100+ iOS 12 dolda funktioner för iPhone såväl som iPad [körlista]

Ladda ner iOS 12 Beta 2 Konfigurationsprofildata utan designerkonto

Ladda ner iOS 12 Beta 2 IPSW -länkar och ställ in på iPhone X, 8, 7, Plus, 6S, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Hur man nedgraderar iOS 12 Beta till iOS 11.4 [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post