12-tums iPad Air Plus vs 12-tums MacBook Air [Concept Images]

Ser fram emot att Apple avslöjar sina 12-tums must-haves i år? Dessa iPad Air Plus och 12-tums MacBook Air Concept Renderings hjälper till att jämföra de två enheterna sida vid sida, särskilt storleken. Gå vidare efter hoppet för dessutom detaljer.

Med Apple som förutsåg ankomsten av Apple njutning som förväntas avslöjas i mars, är iPad Air Plus eller 12-tums MacBook Airs ankomst fortfarande spekulativ i bästa fall, med fans som fortfarande väntar på att se enheterna i köttet annat än en Få läckta bilder påstås av de aktuella maskinerna. Med vissa specifikationer och dimensioner som förmodligen är kända med hjälp av läckta bitar av rapporter från olika källor under en tidsperiod har Martin Hajek gjort sina tankar om den kommande surfplattan och den nya anteckningsboken från Apple.

Hajek har gjort det tidigare för iPad Air 2 och iPhone 6, och i dag markerar “Battle o thef 12 inches”. I en överblick är iPad Air Plus med sin 12-tums skärm lika stor som 12-tums MacBook Air, som själv måste vara lika stor som en vanlig 11-tums MacBook Air med tanke på de mindre skärmarna.

Den nya 12-tums MacBook Air spekuleras för att vara den första tunna anteckningsboken från Cupertino som erbjuder en näthinnesplay samtidigt som det minimerar originalets tjocklek. I strävan att uppnå detta har det ryktats att Apple skulle kunna släppa blixt- och USB-portarna för en enda USB-C-kontakt.

Från återgivningarna ser det ut som om iPad Air Plus är lika tjockt som, eller kanske tjockare än, 12-tums MacBook Air. Men iPad Air Plus kommer förmodligen inte bara vara den största surfplattan som ska användas av det Cupertino -baserade företaget, utan betydligt mycket kraftfullare med en mycket förbättrad A9 CPU för att driva alla dessa pixlar och spel.

Hajek har också släppt återgivningar av två iterationer av den nya MacBook Air; En med en svart ram som troligen kommer att ha en pianoglansfinish, och en med en aluminiumram med en djärvare look.

Vad tar du för The Concept Renderings av Hajek? Låt oss veta om du planerar att ta tag i en av dessa maskiner när du släpps. Ljud av i kommentarerna nedan.

(Källa: Martinhajek)

Du kanske också vill kolla in:

12.2-tums iPad Air plus mockup jämfört med iPhones, iPads, MacBook Pro [VIDEO]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post