Android 4.4 KitKat såväl som Nexus 5 som introducerar den 15 oktober, enligt New Report

, ryktet upphör aldrig att vara mer såväl som mer fascinerande nu, eller hur? Enligt det senaste om Grapevine kan Googles Android 4.4 KitKat – den senaste versionen av Android – som körs på Google Top Quality Nexus 5, göra ett utseende så snart som 15 oktober 2013. Det sätter introduktionen av den nya gadgeten som Som den nya Android -versionen helt enkelt dagar bort, inte ens en hel vecka! Spännande, eller hur?

Innan du blir lika upphetsad, vänligen påminnas igen om att det bara är ett rykt, även om det är en välgrundad. Enligt välinformerade källor kommer ryktet från lägerelden vid Google Launchpad, där människor som är bekanta med saken observerades tala i viskningar till alla andra om den mystiska Android 4.4 i förhållande till 15 oktober som måldatum.

Rapporter säger också att vid evenemanget deltog designers närvaro surrningar av nyckelkalkpaj – efterrätten varefter Android 4.4 ursprungligen kallades, tillsammans med Kitkat Chocolate Bars, som är det nya namnet för nästa iteration av Android. Om du inte bor under en sten (eller inte uppfyller oss, åtminstone), skulle du förstå att den berömda Nestle (eller Hershey’s, om du är bosatt stats vid staten) lånade sitt namn nådigt till Google för nästa gen Android version utan att ladda någonting.

Android 4.4 har varit i ryktkvarnen i ganska lite tid, liksom tidpunkten är bara perfekt för en avslöjande. Det är inte bara den nya versionen av Android; Traditionellt sett har en sådan introduktion alltid varit borta med en ny Nexus -gadget, liksom som vi noterade tidigare, den sista, Nexus 4, är ungefär ett år gammal, passande profilen för ett nytt flaggskepp för att ta tron. Det, integrerat med de senaste observationerna av den påstådda ”Nexus 5” i videor såväl som FCC -läckor, ger bara mer trovärdighet till rykten om att Google verkligen kan gå vidare och göra det. Antagandet att det bara är 5 dagar att vänta och upptäcka.

Kommentarer över blogosfären slår också in med sina egna spekulationer i frågan, det minsta är att Google på samma sätt kan driva sin Google TV till Android 4.2 samt omklassificera det som något annat – mer i linje med “Android TV” snarare än Google TV. Saken är, fram till 15 oktober (eller ett officiellt tillkännagivande), det här är bara rykten såväl som spekulationer, men hej, de är ganska roliga! Vi kommer att hålla våra besökare publicerade när vi upptäcker mer.

Det ryktades tidigare att Nexus 5 tillsammans med Android 4.4 KitKat skulle introducera den 14 oktober, men dagens rapport bekräftar något den uppfattningen.

(via: CNET)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post