Anker tillhandahåller Powerwave Stand + Pad-paketet för bara $ 25,99 idag, det är galet värde för pengarna

Alla gillar en två-för-en-deal. Särskilt när endera av de två produkterna i paketet förmodligen kan vara värt att begära kostnad för båda. Amazon såväl som Anker har samarbetat så mycket som erbjuder Powerwave Qi-Ready Charging Stand såväl som Pad som en bunden förpackad för en enda inköpskostnad på bara $ 25,99.

Trådlösa laddningskuddar och ställningar har funnits länge tillräckligt nu när alla borde verkligen förstå och förstå vad de får. Många stora smarttelefonproducenter erbjuder sina prylar med Qi-baserad trådlös laddning i dag, vilket innebär att det finns en blomstrande marknad för denna typ av trådlös laddningsinnovation för att komplettera dessa enheter. Någonsin eftersom Apple introducerade trådlös laddning med iPhone X såväl som iPhone 8, har tillbehörsmarknaden exploderat, vilket innebär stora erbjudanden av billigt alternativ för konsumenterna. Det innebär också utmanande beslutskrav som ska fattas.

Tja, göra det möjligt för oss att försöka och fatta det beslutet något enklare för de bland oss ​​som sitter på staketet om vilken hårdvara vi ska köpa. Powerwave -paketet tillhandahålls för ett löjligt lågt pris. I själva verket kan du förväntas betala $ 25,99 för en enda dyna eller för en enda laddningsställning, men detta erbjudande smälter båda dessa produkter i ett paket samt fortfarande handtag för att hålla kostnaden imponerande låg.

Powerwave-hårdvaran inkluderar en högeffektiv inre chipset som utvecklats för att erbjuda 10W höghastighetsladdning för Samsung Galaxy-enheter. Apples iPhones får en 5W -laddningsupplevelse. Som de säger, två är mycket bättre än en, liksom det är precis vad du får med den här affären. Mångsidigheten att få smarttelefonen laddning i en praktiskt vertikal förmåga eller att läggas på en laddningsplatta för dem som vill ha något rent horisontellt. Det är en enastående kombination för människor som kanske vill att något på kontoret ska göra gadgeten användbar på exakt samma tid som laddning dock för dem som på samma sätt kräver något på kvällen där enhetens skärm är ur synen.

Hårdvaran inkluderar ANKER-tekniken som du kan förvänta dig förutom en orofri 18-månadersgaranti för freden. Inspektera den i den direkta länken nedan.

Köp: Anker Powerwave Wireless laddningspad och standbunt från Amazon: $ 25.99 | Originalpris: $ 35

Du kanske också vill inspektera:

Ladda ner iOS 13 Beta 3 IPSW -länkar, OTA -profiluppdatering tillsammans med iPados 13 Beta 3

Ladda ner iOS 13 Beta 3 -profil utan UDID / Designer -konto, så här

Nedladdning: iOS 13 Beta 3 17A5522G IPSW Links, OTA Revised Update släppt till devs

Jailbreak iOS 12.2 Med UNC0VER 3.3.0 IPA

Installera WhatsApp -webben på iPad tack vare iOS 13 samt iPados 13

100+ iOS 13 dolda funktioner för iPhone såväl som iPad [körlista]

Hur man nedgraderar iOS 13 / iPados 13 Beta till iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, iPados -kompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

Ladda ner iOS 13 Beta 1 IPSW -länkar och ställ in på iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post