App Activation Audio For iOS: get An Audible Alert as well as Haptic comments When An app Is introduced

While the Cydia store for jailbroken iOS gadgets homes countless tweaks, enhancements as well as extensions, it is barely surprising that we sometimes Se justeringar som erbjuder exakt samma prestanda som vi redan har sett. Den officiella App Store är full av appar som erbjuder duplicerade tjänster, där skillnaden i allmänhet kommer till exakt hur appen tillhandahålls såväl som exakt hur effektivt den erbjuder sin funktionalitet. Cydia är inte annorlunda, såväl som med förvaren som snabbt slutar vara mättade med tweaks, är det att anleda sig att vissa kommer att dupliceras.

iOS -designern Laurence Millar har nyligen släppt sitt App Activation Audio Modify på BigBoss -förvaret, som han förklarar som “det finaste appaktiveringsljudet som finns”. Vi har tidigare publicerat om andra Cydia-baserade programvaruapplikationer som erbjuder exakt samma typ av funktion, men Millars ansträngning verkar vara en extremt polerad såväl som expertinsatser med utseende och fungerar mycket bättre än någon typ av av tävlingen som vi har stött på. För de som ännu inte har upplevt detta eller liknande erbjudanden tvingar modifieringen i huvudsak iOS att ge en hörbar varning när gadgetens individ introducerar en app från enhetens språngbräda.

Appaktiveringsljud finns för att göra en sak såväl som en sak, liksom i det avseendet som du verkligen inte kan klara det. Den hörbara varningen åberopas när individen introducerar en app med typiska tekniker och därför behöver ingen typ av extra upptäckt eller kunskap. Modify installerar också inga extra ikoner, liksom bara med en enkel hängiven inställningspanel som innehåller kapaciteten att växla på eller av, ändra varningsvolym Huruvida gadgeten ska ge kommentarer med vibrationer vid applansering eller inte. Inställningspanelen är utvecklad på extremt bekanta individuella gränssnittsaspekter samt ger inga överraskningar till rutinerade iOS -användare, vilket möjliggör sömlös integration av modifieringen till daglig användning.

Det ser så bra ut som att det känns bra, gör det precis som det säger på tennet och erbjuder tjugo inbyggda toner att välja mellan utöver valet att möjliggöra haptisk feedback, så vad finns det mer? Tja, oroen förblir varför skulle en individ vilja bli hörbar när en app lanseras? Jag kan se detta, liksom andra tweaks av denna typ som ger en viss verklig världsfördel för individer som är synskadade så att de har bekräftelse av lanseringen, men även det driver för en installationsurtur. En sak som avsevärt skulle förbättra ett koncept som detta är förmågan att konfigurera det för att avslöja namnet på appen som har lanserats, men huruvida detta är möjligt från en teknisk synvinkel är en helt annan historia.

Om att din gadget ger en varning när något introduceras är något du har väntat på eller behöver från iOS, är appaktiveringsljud det allra bästa i sitt slag och värt en nedladdning. Men som en industriell tweak, detaljhandel till $ 1,99, är det inte något jag kan se en hel del människor installera bara för att ge det ett skott.

App Activation Audio erbjuds från BigBoss -förvaret till en kostnad av $ 1,99 samt behov iOS 4 eller högre.

Naturligtvis kommer du att kräva att jailbreak din gadget för att ställa in denna tweak. För jailbreaking den senaste iOS 5.1 (bundet), följ de anvisningar som publicerats här till Jailbreak med RedSN0W, eller just här för SN0WBREEZE. För jailbreaking iPhone 4s såväl som iPad 2 kan du bara följa vår steg -för -steg -tutorial som publiceras här till Jailbreak iOS 5.0.1 med Absinthe på Windows eller Mac. De av er med en iPhone 4, 3GS, iPad 1, såväl som iPod -detaljer kan använda REDSN0W eller SN0WBREEZE för att Untether Jailbreak på iOS 5.0.1.

Du kanske också vill inspektera:

isounds för iOS låter dig ställa in anpassade interaktionsljud, tillåta haptiska kommentarer såväl som mer

Se till att inspektera vårt iPhone Apps Gallery samt iPad Apps Gallery för att kolla in fler appar för din iPhone, iPad samt iPod Touch.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post