128 GB iPad 4 Med näthinnesplay officiellt tillkännagivna, här är detaljer

Apple har, med indikationer på ett pressmeddelande, meddelat att dess fjärde gen iPad nu kommer att erbjuda upp till 128 GB intern lagring-dubbelt den tidigare maximala konfigurationen av 64 GB. Apple har hittills sålt mer än 120 miljoner iPads, och med Phil Schiller som noterar konsumentens preferens för att “arbeta, lära sig och spela på sina iPads snarare än sina gamla datorer”, skulle det säkert vara vettigt för fruktföretaget att erbjuda Typ av kapacitet som återspeglar förändringarna i vanor.

De nya 128 GB-versionerna av den fjärde gen-iPad kommer att finnas tillgängliga från och med nästa tisdag 5 februari. Både de svarta och vita, Wi-Fi + Cellular och Wi-Fi-bara modellerna kommer att finnas tillgängliga med den ökade kapaciteten, med priser som börjar på $ 799 för iPad med Wi-Fi-version. Samtidigt kommer iPad med Wi-Fi + Cellular Model att handla till $ 929-staten, och båda kommer att finnas tillgängliga i butik såväl som online och genom Apples återförsäljningspartners.

Som någon som tenderar att få den största kapaciteten på enheten är jag extatisk av nyheterna, om lite förvånad. När Apple pressade sitt iDevice-sortiment upp till högst 64 GB, trodde jag att utvecklingen till 128 GB skulle vara en formalitet, men med stark tonvikt på att sälja sin iCloud-tjänst efter IOS 5, började det se ut som om 64 GB skulle vara den begränsning. Med andra företag som sniffar runt för en bit av fruktföretagets marknadsandel, verkar det dock att Tim Cook och hans trupper vill utfärda ett tips till teknikgemenskapen, och vilket bättre sätt att göra det än att använda mycket mer mer Lagringsutrymme än någon annan mainstream -platta på marknaden?

När iPad nu kör hela vägen upp till 128 GB kommer det att vara tilltalande att se om iPhone följer efter. Cupertinos marknadsledande surfplatta gynnar verkligen mycket mer av den större kapaciteten (större appar, mycket mer benägna att köra HD-video, och så vidare), men sällan är en funktion implementerad på en och inte den andra. Denna utgåva kommer definitivt att få vissa iPhone -användare att ringa mycket mer utrymme, men för tillfället är företagets berömda platta den enda iOS -enheten som når dessa yrliga nya höjder.

Har du 128 GB iPad 4 sålt? Vänligen dela dina tankar med hjälp av de normala medierna nedan!

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Netbook ComparatorNetbook Comparator

Vår senaste Netbook Publish fick ett stort svar. De är nästan enhälligt älskade. Några avvikande åsikter var dock närvarande. Några personer påpekade det förrän den här generationen anlände, fick de