Android 4.3 för Nexus 4 läckt på video, har förbättrad videokamera -app

Google I/O förväntades spela håll till den stora avslöjandet av Android 4.3, men trots ett antal väsentliga tillkännagivanden som rör bläddringen Flaggskeppsekosystem, nästa version av Android stannade fast utanför dagordningen. Genom att följa nyheterna (eller bristen på dessa) gick många källor sedan tillsammans med berättelsen som Android 4.3 släppningsdatum kan ställas någonstans runt sommartid i år, liksom idag, det konceptet har tillhandahållits en grad av legitimitet med synen på Den stötta programvaran som körs på en LG-tillverkad Google Nexus 4.

När det gäller vilka speciella modifieringar den nya versionen kommer att ge bordet förblir extremt mycket av kreativiteten bäst nu, men denna observation i naturen borde reignitera bläddran för de helt viktiga detaljerna. Detta är den allra första gången Android 4.3 har sett på alla typer av gadget, liksom läckan, som visar tre separata bilder av det kommande operativsystemet i aktion, visar med tillstånd av XDA-utvecklare.

Bortsett från en eller två synliga tweaks till videokamera -appen, ger Snaps värdefull bit bort, men som vanligtvis är situationen med läckor av denna typ, se Android 4.3 som körs på en gadget borde öppna översvämningsportarna för lite mer betydande info inom den extremt nära framtiden.

Förändringarna i videokamera -appen ser i bästa fall försumbar, liksom även om det ofta har noterats att Android 4.3 har något som kallas Bluetooth Low Energy Innovation (annars förstås som Bluetooth -smart, kapabel att tillhandahålla en liknande prestanda som konventionell Bluetooth men använder mindre mindre mindre Energi), många leder på nästa version av Android verkar ha visat lite not.

Android 4.3 anges för att hålla Jelly Bean -moniker, vilket är vettigt förutsatt att många betraktar den allra första versionen (Jelly Bean 4.1) för att vara den punkt där Android verkligen visas som en plattform, vilket ger en mycket smidigare individuell upplevelse tack vare Job Butter . Källor har föreslagit att Samsung Galaxy Note 3 kommer att vara bland de allra första telefonerna som skickas med Android 4.3 utanför fladdermusan, men eftersom information om den gadgeten också är på en premium bäst nu, kommer vi att vänta på lite mer solid information innan Gjutning av alla typer av ännu fler ambitioner.

Tankar?

(Källa: XDA-utvecklare)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post