Android Wear-appen med materialstil blir detaljerad, här är vad som är nya [skärmdumpar]

Nya läckor visar vad som verkar vara en mycket förbättrad Android Wear Buddy-app för Android, samt ger Googles nyfundna stilspråk.

Android Wear -appen har aldrig varit varken den mest tilltalande eller praktiska appen i Google Play Store, men var den enda metoden för att hantera en Android Wear -enhet, det var en nödvändig ondska. Men nu, som följer en ny läcka från folket på Pandroid, verkar det som om appen får snarare makeover.

Långt ifrån bara en ny slick av färg såväl som en flyttning av vissa knappar kommer den nya versionen av Android Wear Buddy -appen också En Moto 360, LG G View R, etc. som Catch Comprehensive Bug Reports för utvecklare.

Utöver de nya tilläggen kommer den uppdaterade appen att titta mycket mer på huset med den mest nuvarande versionen av Android. Identifierad Lollipop, Androids senaste och största version har ett helt nytt stilspråk, ett språk som den nya Android Wear -appen likaså efterliknar efter att ha tillbringat sitt liv till denna punkt som en mishmash av geléböna samt glasssmörgås.

Vid tidpunkten för att komponera den nya uppdateringen är inte online i Google Play Store och inte heller de uppdaterade Google Play -tjänsterna som uppenbarligen behövs vid köp för att använda den. Förutsatt att skärmdumparna läckte såväl som det vissa kravet för uppdateringen som helhet förväntar vi oss inte att det ska vara lika långt innan den nya Android Wear -appen anländer.

När den nya Android Wear Buddy -appen anländer kommer vi säkert att meddela våra besökare om den. Förutom att det är utmärkt att se att Google sätter all sin tid och ansträngning för att göra var och en av sina appar mycket mer strömlinjeformade med sitt nyfundna stil som det stolt märker som “materialdesign”.

Låt oss bara sitta så bra som väntar tills uppdateringen träffar våra enheter.

(Källa: Pandroid)

Se till att inspektera vårt Android -appgalleri för att kolla in mycket fler appar för din Android -enhet.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post