2020 iPhone för att ha marknadsföring 120Hz -skärmen

Vi kan inte ha en ny iPhone ryktesäsongspark i höga växlar utan att dämpa in akten. Det notoriskt träffade såväl som Miss News Outlet har redan varit i rubriker den här månaden men dess senaste försäkringsanspråk kommer att vara av ränta för fans av marknadsföring, eftersom det förklarar att funktionen handlar om iPhone nästa år.

IPhone 11 är bara några veckor gammal men intresset förlitar sig redan på vad iPhone 11 kan ha att erbjuda. Det är enligt Digitimes 120Hz marknadsföringsdisplay. I likhet med exakt hur iPad Pro -designen har exakt samma funktion, skulle detta möjliggöra för smörig slät rörelse när funktionen körs.

Nuvarande iPhones är begränsade till 60Hz, som även om det fortfarande är vätska för många människor, börjar visa sin ålder. Många avancerade Android-telefoner, inklusive den nya Pixel 4, ger nu högre återupplivningsgrader. Om Apple inte går en liknande väg med iPhone 12, skulle vi bli förvånade, särskilt förutsatt att sanningen redan har en historia av marknadsföringsskärmar.

Apple är ofta inte den allra första som marknadsför med en funktion, men det har vanligtvis en ny twist på den. Genom att tillhandahålla en 120Hz -skärm skulle Apple hoppa över 90Hz som Android -telefoner vanligtvis ger bäst nu. Om du är någon som hoppar över iPhone 11 såväl som iPhone 11 Pro sedan bristen på marknadsföring, kan nästa år troligen inte komma tillräckligt snart.

Förutsatt att detta rykten är korrekt, naturligtvis. Förutom att vi alla förstår finns det ingen försäkran om att det är.

(Källa: Digitimes)

Du kanske också vill inspektera:

Nedladdning: iOS 13.2 / iPados 13.2 IPSW -länkar, OTA -uppdateringsfinalen släppt för iPhone samt iPad

iOS 13.2 Slutliga utgivningsanteckningar, ändringar, nya funktioner: vad du kräver att veta

Nedgradera iOS 13.2 / iPados 13.2 till iOS 13.1.3, här är hur

Jailbreak iOS 13.1.3 Uppdatering: Säkerhets- och säkerhetsmaterialfixer, patchar omfattande av Apple

Checkra1n iOS 13.1.2 jailbreak baserat på checkm8 exploit ‘tillkännagiven”

Bästa iPhone 11, 11 Pro Max-situationen med smal, plånbok, ultratunn design? här är våra bästa val [lista]

iPhone 11/11 Pro Max Screen Protector med härdat glas: just här är de allra bästa

Installera WhatsApp -webben på iPad tack vare iOS 13 samt iPados 13.1

Jailbreak iOS 13 / 13.1 Tillstånduppdatering [Kontinuerligt uppdaterad med nyaste info]

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post