Galaxy S6 vs iPhone 6 Plus: Videokamera jämförelse

Samsung Galaxy S6 kommer att introducera i april, men enhetens kapacitet, särskilt i fotograferingsavdelningen, har redan fått blogosfären och intresserade konsumenter som surrar av beröm . Gå över hoppet för att komma ikapp med några bilder tagna med Galaxy S6 med 16MP + OIS jämfört med iPhone 6 Plus med 8MP + OIS för att få en insikt exakt hur de två prylarna utför i den dagliga användningen.

Medan iPhone 6 Plus förblir den regerande smarttelefonfotograferingsmästaren, såg vi Samsung göra betydande framsteg med sådana som Note 4 som tar överraskande skarpa såväl som omfattande foton. Ändå liknade inte lågljusfotografering iPhone 6 Plus. Som sagt verkar Galaxy S6, med sin 16MP bakåtvända kamera, ha tagit förbi lektioner i åtanke och har förbättrat sig i det svagt ljusscenariot, liksom utvecklas ovanpå varje smartphone som Samsung någonsin har släppt.

Du kan se resultaten för dig själv, med tillstånd av The Verge, liksom du kommer att märka exakt hur skarpa såväl som omfattande bilderna från Galaxy S6 är, liksom extremt liknar bilder som tas med iPhone 6 Plus i termer av allmän kvalitet. Alla bilder i testet togs med hjälp av lagen Video Camera -appen inställd på CAR HDR. S6 lägger emellertid lite värme till färgtonen på bilderna du ser, men det är inte något som borde utfärda intresserade användare, men är i själva verket mycket mer en personlig preferensfall. Bilderna med lågt ljus är ett fascinerande handtag Galaxy S6; Skotten tar bort såväl som det finns bara så mycket ljud som en iPhone 6 Plus skulle skapa i liknande belysningsförhållanden, även om vi fortfarande ser Samsung väljer en något varmare vitbalans här också.

Kolla in de bilder som tagits med iPhone 6 Plus såväl som Galaxy S6 nedan, samt se själv vem de båda klarar sig i utomhus, inomhus samt svaga ljusförhållanden:

Utomhus

Galaxy S6

iPhone 6 Plus

Inomhus

Galaxy S6

iPhone 6 Plus

Svagt ljus

Galaxy S6

iPhone 6 Plus

Galaxy S6

iPhone 6 Plus

Den koreanska enorma har varit väl förstått för lysande färgåtergivning i bilder som tagits med den inbyggda videokameramodulen; Ibland alltför mättade för vissa användares smak, liksom där Note 4 fortsatte med det, ser vi exakt hur S6 tappar ut färger som är mycket bättre för de som ses från iPhone 6 Plus.

För alla som tittar på att köpa en ny smartphone med tonvikt på kameran kunde du inte gå fel med någon av de två, liksom där iPhone 6 Plus har en snabb, mycket mer färg exakt – liksom de flesta S6: s videokamera är troligtvis mycket bättre – balanserad videokamera när det gäller användbarhet.

(Källa: TheVerge)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post