Apple CEO utfärdar öppet brev på iOS 6 Maps-appen, säger att han är oerhört ledsen för den besvikelse som orsakats

på grund av den senaste situationen om företagets första interna kartansapplikation för iOS 6, har Apple CEO Tim Cook skrivit en öppen Brev till kunderna på företagets webbplats i ett försök att ta itu med problemet. Brevet, som finns i sin helhet efter hoppet, ser Cook göra en ursäkt för att leverera en funktion under förväntningsstandarderna, och ganska ärligt, fortsätter att föreslå ett gäng konkurrerande kartläggningstjänster man kan använda för tillfället.

iOS 6 anlände förra veckan, och sedan dess har knappt ett ögonblick gått utan kritik av den nya Maps -appen. Efter att ha samarbetat med C3 Technologies för att erbjuda 3D-flyover-vyer och vänd-för-sväng-navigering, ansåg Apple att det hade skapat något som är värt att förskjuta de omni-nuvarande Google Maps, men motreaktionen under de senaste tio dagarna har visat hur fel fruktföretaget var.

Erkänna det brutto felet i domen, lagar anteckningar i brevet:

Vi är oerhört ledsna för den besvikelse som detta har orsakat våra kunder och vi gör allt vi kan för att göra kartor bättre. . . Samtidigt kan du prova alternativ genom att ladda ner kartappar från App Store som Bing, MapQuest och Waze, eller använda Google eller Nokia Maps.

Så dåliga som den nya Maps -appen kan vara, måste man uppskatta Cooks ärlighet när det gäller att citera namnen på själva applikationerna som Apple försöker tävla med, och det är något som fruktföretagets chef honcho inte behövde göra. Aldrig trodde jag att jag skulle se en Apple -verkställande rekommendera att du använder Bing, som talar volymer för det röra som Apple har befunnit sig i.

De flesta av er missnöjda med Apple-kartor kommer att ha valt Cooks idé om att använda Nokia eller Googles webbaserade tjänster, även om du söker efter en navigationsapp kan du också prova TomTom eller Garmin, båda som-trots deras prisetiketter- leverera solid prestanda.

Det är okänt hur lång tid det kommer att ta för Apple att reparera felaktigheter och brister på kartorna, men på den aktuella displayen kommer det säkert att ta en mässa. Google sägs tillhandahålla sin konventionella karttjänst som en infödd appbutik -app inom en snar framtid, men återigen kommer den inte med en ETA.

Här är brevet i sin helhet:

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

3D-tryckt jetmotor3D-tryckt jetmotor

i specifika applikationer är jetmotorer vanligtvis de mest effektiva förbränningsmotorerna. Inte bara för flygplan, men för allt som behöver köras på ett brett utbud av bränslen, fungera på en konsekvent