Apple sätter upp evenemangsdekorationer före 30 oktober-evenemanget i New York

Apples PR- och marknadsföringsteam har börjat upprätta sina evenemangsspecifika dekorationer för det kommande iPad Pro-evenemanget den 30 oktober. Dekorationerna har börjat göra ett uppträdande i Howard Gilman Opera House i Brooklyn, New York, där Apple kommer att vara värd för just detta evenemang.

Appleorienterad blogg Mac Otakara har publicerat en video som visar exakt hur Apple börjar dekorera byggnaden, som inkluderar de typiska enorma Apple-logotyperna som placeras runt byggnaden så att en genomsnittlig förbipasserande omedelbart kan se att Apple är värd för ett evenemang inom närheten.

Det är troligt att dekorationsarbetet kommer att fortsätta under helgen för att garantera att interiören och exteriören både är grundade och redo för alla delegater att gå ner på operahuset som köper för att se exakt vad Apple har i butiken för iPad.

Om du är en av de individer som har gömt sig för de tekniska nyheterna under de senaste veckorna och inte hade någon kunskap om detta; Sedan överraskning, Apple håller ett evenemang den kommande tisdagen. Som tidigare diskuterats kommer evenemanget att vara iPad-centrerad och har en ny Bezel-Less iPad Pro-sortiment komplett med TruedePth-videokamera och Face ID.

Apples verkställande team kommer också att använda evenemanget för att introducera nya MAC -datorer, inklusive de efterlängtade nya MAC Minis, och kan till och med kasta in ett AirPod -tillkännagivande om vi har tur. Det har varit gott om spekulationer om en andra generationens AirPods-frisläppande men ännu inte har faktiskt realiserats. Tisdagen den 30 oktober kan vara den dagen.

(Bild: @Parkermortolani)

Som alltid är fallet kommer vi att vara till hands nästa vecka för att garantera att du får alla nyheter, skvaller och tillkännagivanden direkt från Apple -evenemanget exakt när och när de händer. Eftersom denna händelse hålls i New York och inte Kalifornien som vanligtvis är fallet är de förväntade tiderna något annorlunda. Evenemanget börjar klockan 10 EDT, vilket innebär att det börjar ungefär 3 timmar innan ett evenemang skulle börja om det hålls på Apples HQ i Cupertino.

Se till att du följer med på dagen för att hålla dig à jour med exakt vad företaget har planerat för framtiden för iPad och några av dess andra produkter.

(Källa: Mac Otakara [YouTube])

Du kanske också vill kolla in:

Kodi 18 beta 4 apk android nedladdning, iOS -app ut, här är vad som är nytt

Nedgradering från iOS 12.0.1 till iOS 12.0 inte längre möjligt eftersom Apple slutar underteckna firmware

Nedladdning: iOS 12.1 Beta 5 IPSW -länkar och OTA, WatchOS 5.1, TVOS 12.1 Släppt

Jailbreak iOS 11.4.1 Uppdatering: Ian Beer släpper ut sina exploater

Hur man nedgraderar iOS 12.0.1 till iOS 12.0 / 11.4.1

Nedladdning: iOS 12.0.1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone och iPad släppt

Jailbreak iOS 12.0.1 / 12 / 12.1 på iPhone och iPad [Statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post