27-tums iMac med näthinnesplay kan släppas nästa månad [rapport]

Vi hörde sent på förra veckan att Apple kunde planera utrullningen från en uppdaterad Mac Tiny nästa månad för att sammanfalla med lanseringen av OS X 10.10 Yosemite såväl som iPad Tiny 3 och iPad Air 2. En ny rapport har lagt till en annan utgåva till en växande lista med spionerade produkter som kommer att komma under de kommande veckorna och noterar att Apple också kommer att ta av sig omslagen av en 27-tums iMac med näthinnesplay. Rapporten citerar källor som är bekanta med Apples produktrörelser och föreslår att denna ännu inte tillkännagivna huvudnot kan vara mycket större än först förväntat, men som den påstådda MAC Tiny Refresh kommer Cupertino-företaget att tvingas använda den åldrande Haswell-processorn från Intel snarare än än den överhängande Broadwell.

Det är ganska ovanligt att företag släpper stora nya produkter när en av de integrerade komponenterna närmar sig slutet av sin livscykel, och med tanke på hur länge iMac -användare har väntat på näthinnesuppgraderingen, kan man ha trott att Apple skulle hålla fram till Broadwell -chips var lätt tillgängliga innan en sådan maskin släpptes.

Enligt en rapport från Jack March kommer 5K Retina Imac att innehålla en skärm som har en upplösning på 5120 x 2880. Apple sägs konfigurera UI-elementen i OS X Yosemite i enlighet med denna högupplösta panel, och om det finns några Ämne i rapporten är det troligt att Apples flotta av Thunderbolt -skärmar kommer att behandlas till en liknande uppgradering inom en snar framtid.

Så även om ingenting är i sten just nu, kan vi kolla in en ny Mac Tiny med 5K-stöd och en 27-tums iMac med en 5K-skärm. Det har varit rykten om att en förbättrad Thunderbolt -skärm kunde manifestera sig före årets slut, och med tanke på att den nya Mac Tiny och Imac utropas för en frisläppning i oktober, är det överkomligt att föreslå att Thunderbolt -panelen också kan vara en del av överenskommelsen.

Med den gåtfulla Retina MacBook Air som sägs vänta på Broadwell, kommer Apple tydligen att hålla sig till Haswell för Retina Imac, även om det med den fullt utrustade modellen som driver en 4,0 GHz Core i7-4790K-processor, kommer det verkligen inte att vara för illa När det gäller rå kraft.

(Källa: Jackmarch)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post