Nedladdning: WatchOS 9 Beta 4, TVOS 16 Beta 4, MacOS 13 Ventura Beta 4 Out Now

Apple har idag släppt en massa Beta 4 -uppdateringar för att ladda ner eftersom det fungerar för att få TVOS 16, WatchOS 9, också som MacOS 13 operativsystem till en specificera var de kan göras erbjudas till allmänheten. Vi förväntar oss att det kommer att inträffa senare i höst, men vi kan fortfarande förvänta oss att ännu mer betor kommer att dyka upp innan det händer.

Denna omgång av Betas har varit några av de mycket mer stadiga som verksamheten har använt under de senaste åren men som inte indikerar att de nu är beredda att gå. När de landar kan vi förvänta oss några nya funktioner runt om – även om du tyvärr installerar TVOS 16 på din Apple TV, tyvärr.

macOS 13 Ventura

Apple har nu gjort sin fjärde beta av MacOS 13 Ventura som erbjuds för nedladdning till designers som redan har rätt profil installerad på sina enheter. Om det är du kan du få den nya beta med hjälp av den normala systeminställningsmekanismen. Den nya uppdateringen ger ett nytt multitasking -system med hjälp av scenhanterare utöver en funktion som gör det möjligt för människor att använda sin iPhone som webbkamera. De som använder Apples iMessage kan också se framåt till nya funktioner där också.

Watchos 9

WatchOS 9 -uppdateringen fungerar bättre för en utgåva såväl som när den dyker upp individer kan se fram emot förbättringar av träning och mer. Du kommer att programbehov en designerprofil installerad för att få tag på denna mest nuvarande utgåva, samtidigt som du har ditt Apple att njuta av avgift med minst 50% batteri tillgängligt.

TVOS 16

Det slutar med att vara successivt tydligt att TVOS -uppdateringar blir mindre såväl som mindre intressanta, liksom denna utgåva är inte annorlunda. Ändringar för att stödja HDR ingår, medan nytt stöd för Nintendo Joy-Cons såväl som Pro-kontroller också är säkert fördelaktiga för spelare. Du kommer att kräva att du har den nödvändiga profilen installerad med Xcode i köp för att få denna beta på din enhet också.

Du kanske också vill inspektera:

Jailbreak iOS 15.6 på iPhone såväl som iPad -statusuppdatering

Nedladdning: iOS 15.6 Final IPSW länkar OTA -data samt iPados 15.6 ut nu

iOS 16 Beta -kompatibel såväl som stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 Beta 4 Nedladdning, släppdatum: När Apple förväntas fröa det?

Nedladdning: iOS 16 Beta 4 IPSW -länkar för iPhone, iPad ut nu för devs

iOS 16 Beta 4 Profil Data Nedladdning av OTA -uppdatering utan DEV -konto släppt

Ladda ner iOS 16 Beta 4 IPSW -länkar samt ställt in på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post