HTC One M9 och Xperia X Performance får Android Nougat Update

Rogers Communications Inc. är ett kanadensiskt kommunikations- och medieföretag som har sitt huvudkontor i Toronto, Ontario. Företaget verkar särskilt inom kabel -tv, internetanslutning, telekommunikation, trådlös kommunikation och telefon.

Tja, om du har köpt Rogers -varianterna av HTC One M9 eller Xperia X Performance, har vi några goda nyheter för dig. Den kanadensiska transportören har bekräftat att den har börjat rulla ut Android Nougat till HTC One M9 och Xperia X -prestanda. Vi påminner er om att dessa två telefoner körde på Android Marshmallow OS tills nu.

Företaget har också nämnt att Android Nougat -uppdateringen kommer att släppas för Moto Z Play, men det är ännu inte vet exakt när detta kommer att hända. Rogers sa dock att den här uppdateringen kommer att släppas “mycket snart”. Vi har redan sett Moto Z spela i en lista tillsammans med andra enheter som uppdateringen “kommer snart”.

Genom att titta på schemat som Rogers har gjort kan vi tydligt säga att Android Nougat -uppdateringen för Xperia X -prestanda kommer med VoLTE -stöd på denna mobiloperatör. Uppdateringen släpps över luften (OTA), vilket innebär att du bör se på din enhet någon gång snart, om du inte redan har fått den.

Du kan också manuellt kontrollera om uppdateringen genom att gå till enhetens inställningar-> Om enhet-> Systemuppdateringar. Innan du uppdaterar din enhet föreslår vi att du har minst 50% av batteriet kvar. Samtidigt bör du ansluta din enhet till ett Wi-Fi-nätverk för att inte slösa bort mobildata.

Tyvärr förblir Android Nougat -uppdateringen för Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge på Rogers mobilbärare fortfarande på “Coming Soon”.

Har du installerat Android Nougat -uppdateringen på din av HTC One M9 eller Xperia X Performance?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post