Apple iPad / Mac 30 oktober evenemang börjar tid i din region

Vi är nu mindre än en dag borta från Apples 30 oktober -evenemang, ett evenemang som förväntas ta med nya Mac -datorer och nya iPads åtminstone , såväl som som har slutat som Norm Apple kommer att strömma hela saken live.

Du kan se evenemanget på nästan vad som helst, inklusive Apple TV såväl som alla typer av Apple-byggda enheter, liksom vi inte kan vänta med att se vad Apple delar med oss ​​när VD Tim Cook tar till scenen. Evenemanget i sig kommer att ta plats i Brooklyn, New York, klockan 10:00 EDT.

Förväntningarna på vad som kommer att avslöjas har vuxit under de senaste dagarna såväl som tack vare läckor, analytiker såväl som människor som gräver med iOS 12.1 betas, har vi ett relativt stort koncept för vad vi kan förvänta oss, åtminstone med avseende på iPad Pro. En ny stil utan någon husknapp såväl som att inkludera ID är i korten, utöver en ny Apple-penna för att binda in med USB-C-porten kommer de nya surfplattorna att ha. Oavsett om det innebär blixtnedslag, vet vi ännu inte, men imorgon kan se början på en iOS -skift till den senaste USB -standarden. Vi kan bara hoppas!

När det gäller MAC är saker och ting mindre tydliga. Nya lågklassiga anteckningsböcker anges vara i luften, om du förlåter ordspelet, även om vi inte förstår om vi kommer att se MacBook Air ersättas eller bara uppdateras. Det kanske mest fascinerande konceptet är rekommendationen att vi kommer att se en ny såväl som uppdaterad Mac Mini, något som inte har inträffat på över fyra år. Vi är potentiellt mycket mer glada över utsikterna för det än vi är nya iPad Pro -uppdateringar, men vi tar allt vi kan få vid denna tidpunkt.

Om du kommer att se längs dig själv, notera att evenemangets flytt till New York innebär för en annan starttid jämfört med många Apple -evenemang som tar plats i Kalifornien.

Om du tittar i EDT, är du inställd, annars är du säker på att inspektera vårt bord med alla början för många städer runt om i världen. Kontrollera den och inspektera det sedan för att förhindra att du går med i strömmen vid fel tidpunkt. Ingen vill missa det roliga imorgon.

Du kanske också vill inspektera:

Kodi 18 beta 4 apk android nedladdning, iOS -app ut, här är vad som är nytt

Nedgradering från iOS 12.0.1 till iOS 12.0 inte längre möjligt eftersom Apple slutar underteckna firmware

Nedladdning: iOS 12.1 Beta 5 IPSW -länkar samt OTA, WatchOS 5.1, TVOS 12.1 Släppt

Jailbreak iOS 11.4.1 Uppdatering: Ian Beer släpper ut sina exploater

Hur man nedgraderar iOS 12.0.1 till iOS 12.0 / 11.4.1

Nedladdning: iOS 12.0.1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone samt iPad släppt

Jailbreak iOS 12.0.1 / 12 / 12.1 på iPhone samt iPad [statusuppdatering]

iOS 12.1 Grupp FaceTime Compatibility: Kommer din gadget att stödja det?

Ny DMCA -avgörande gör att låsning är lagligt för nya smartphones, röstassistenter, mer

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple, samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post