Spara en enorm $ 150 på denna Dyson Pure Hot + Cool Air Purifier & Fan

Dyson vet hur man gör några snygga fans. De ser verkligen inte ut som de vanliga fansen som vi alla har levt med i flera år. Att säga att de ser coola ut är en underdrift.

Det kan också vara en av de värsta ordspel som någonsin har åtagit sig att skriva. Men ignorera allt detta ett ögonblick, visste du att du kan äga ditt helt eget Dyson -fan samtidigt som du sparar en massiv $ 150 av det normala begärda priset?

Just nu ger Amazon oss alla chansen att plocka upp en Dyson Pure Hot + Cool Fan i en underbar elektrisk blå färg för bara $ 449. Det är en besparing på $ 150 av det normala priset på cirka $ 600. Visst, det är inte ett billigt fan. Men titta bara på det!

I skrivande stund har detta fans mer än 240 recensioner på Amazon och får en poäng på 4,3 stjärnor av möjliga fem. Det är en imponerande tal, särskilt med tanke på att så många av dessa recensioner säkert kom från personer som betalar fullt pris. Om de är glada är du säker på att bli upphetsad!

Fläkten själv har ett HEPA -filter som tar bort 99,97% av allergener och föroreningar och om du är så benägen kan hela saken kontrolleras med bara din röst tack vare WiFi och Alexa -kompatibilitet. Siri kommer också in på åtgärden om du också är en iPhone -användare.

Till skillnad från de flesta fans kan man faktiskt värma luften också, vilket gör den perfekt för dem som bor på platser som inte är soliga hela året runt.

Vi förväntar oss inte att detta pris kommer att vara för länge så snälla, se till att dra nytta av det nu medan det är bra.

Köp: Dyson Pure Air Purifier, Heater & Fan från Amazon: $ 449 | Originalpris: $ 600

Du kanske också vill kolla in:

iPhone SE 2 2020 Skärmskydd: Här är det bästa du kan köpa idag [lista]

Nedladdning: iOS 13.4.5 Beta 2 IPSW -länkar, OTA -uppdatering tillsammans med iPados 13.4.5 Beta 2 släppt

Kodi 18.6 IPA APK Download för iOS 13 / iPados 13, Android släppt

Kör flera 2 whatsapp -kontonummer på 1 iPhone på rätt sätt, här är hur

Nedladdning: iOS 13.4.1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt tillsammans med iPados 13.4.1 släppt

Jailbreak iPhone 11 Pro Max med UNC0ver 4.0.0 på iOS 13.3 nu

CHECKRA1N för Windows Alternativ: Hur man använder RA1NUSB för iOS 13.3 Jailbreak

Jailbreak iOS 13.4.1 / iPados 13.4.1 Med checkra1n, här är hur [guide]

Nedgradera iOS 13.4.1 till iOS 13.3.1 För checkra1n jailbreak, så här

Apple Watch ECG App Hack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post