Vari det mekaniska tangentbordet ligger i motoriserade linjära potentiometrar

djupt i Digikeys tarmar, såväl som Mouser-databaser, kommer du att upptäcka det coolaste elementet någonsin. Motoriserade linjära potentiometrar är en sällsynt, exotisk, liksom bara vanlig snygging-gadget som vanligtvis upptäcks på enorma ljudblandningsbrädor samt andra enheter som kostar lika mycket som en bil. De är skjutreglage potentiometrar med en teknik upp sin ärm: det finns en motor inuti som kan ställa in skjutreglaget till vilken typ av position som helst.

Det mekaniska tangentbordet har drivit gränserna för inmatningsprylar under de senaste åren, liksom det verkar som om de bara hittat motoriserade linjära krukor. [Jack] producerade en motoriserad rörlig keycap för hans tangentbord. Det är som ett rullhjul, men för ett tangentbord. Det är vackert, funktionellt, såväl som fantastiskt.

Hårdvaran för denna utveckling handlar bara om vad du kan förvänta dig. En 60 mm motoriserad linjär kruka för sidofäste, eller 100 mm monterad på toppen av tangentbordet, hanteras av en Arduino-klon samt en liten motordrivare. Det är bara hårdvaran; Den äkta tekniken här är programvaran. Hittills har [Jack] implementerat ett pluginsystem, konfigurationsprogram, samt kraftåterkoppling. Nu är du med tidslinjen i någon typ av Adobe-produkt enkel och intuitiv. Denna gadget har också ett “inte ganska vibrationsläge för när [Jack] får en anmälan på skrivbordet.

Just nu kör [Jack] ett gruppköp för detta i en reddit-tråd, med kostnaden någonstans mellan $ 55 samt $ 75, beroende på exakt hur många människor vill ha en. Detta är en riktigt anmärkningsvärd produkt, liksom vi inte kan vänta på Corsair att ta reda på med en version som sportar otaliga RGB-lampor. Fram till dess måste vi bara dölja över videon [Jack] som publiceras nedan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post