Hur man lägger till FIFA World Cup -rutin 2018 till din kalender på iOS, Android, Web

Det är nästan dags för FIFA World Cup 2018 att börja i Ryssland, liksom om du är ett fan av den sanna typen av fotboll, då är du troligen redan angelägen om att få handlingen igång.

Jag förstår att jag inte kan vänta på vad som säkert kommer att bli en roliga några veckor av några av de allra bästa åtgärderna runt, liksom det finns få produkter i kalendern som kan få räntan för ett VM. På tal om kalendrar, skulle det inte vara fantastiskt att ha varje såväl som varje match på din?

Ingen vill missa någon typ av de enorma spelen som kommer att ta plats över turneringsprogrammet, liksom tack vare frågan om tidszoner kan det vara svårt att hålla reda på kick-off-tider även om du förstår vad Datum En match äger rum. Om du har vad som helst i plats i din kalender, är detta inte något du kräver att oroa dig för, så utan vidare, låt oss köra med allt du kräver att göra för att få varje såväl som varje FIFA -VM -fixtur i din kalender.

För att få allt detta att fungera är allt du kräver att du loggar in på ditt Google -kalenderkonto på webben genom att peka din webbläsare till kalender.google.com, samt klicka på biten “+” -indikationen bredvid att lägga till en vän Kalender i den vänstra navigationspanelen. Klicka sedan på “från URL” såväl som klistra in i att följa .ics-filen: ics.fixtur.es/v2/league/fifa-2018-russia.ics. Klicka på Lägg till kalender och voila, du har alla VM -fixturer i din kalender.

Om du har fått vad som helst så kommer du på samma sätt att få dem att trycka till din smartphone, vare sig det är en iPhone eller Android, vilket är dubbelt fantastiskt. För att göra detta, gå vidare till www.google.com/calendar/syncselect samt välj den nyligen tillagda kalendern för att få den att trycka över till din iOS -enhet också. Android -användare? Inga problem, om du har lagt till kalendern i Google -kalendern, kommer den att dyka upp i din val av kalenderapp.

Ser? Vi sa till dig att det var enkelt!

Om Google Kalender inte formar din räkning, har vi också täckt med ICAL -data. På en iOS-gadget eller Mac, öppna bara denna webbkal: //ics.fixtur.es/v2/league/fifa-2018-russia.ics? 50D189988Feeb1fd-länk i webbläsaren såväl som det kommer omedelbart att lägga till varje fixtur till din kalender.

Bäst av allt, oavsett om du går med .ics eller ical väg, kommer båda att ha tidszon av alla fixturer rätt i din regionala tidszon!

Du kanske också vill inspektera:

iOS 11.4 Slutlig nedladdning Förväntat släppdatum

iOS 12 beta -nedladdning, rykten, funktioner, släppdatum [allt vi förstår hittills]

PUBG Mobile 0.7.1 Beta Apk, iOS -appen rullar ut, patch -anteckningar retade

Jailbreak iOS 11.3.1: Med iOS 11.4 Final såväl som iOS 12 beta släpper snart, kommer vi att se ett nytt offentligt jailbreak?

Jailbreak iOS 11.3 / 11.3.1 / 11.2.6 På iPhone samt iPad [Statusuppdatering]

Ladda ner iOS 11.3.1 IPSW-länkar, OTA-uppdatering med reparation för utgåva från tredje part

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post