Apple registrerar sig för att testa självkörande bilar i Kalifornien

rykten om Apples intresse för antingen sin egen elektriska bil eller åtminstone någon form av autonom mjukvaruinitiativ för andra företags bilar har torkat något under de senaste veckorna och månader, men det förändrades på ett stort sätt idag på baksidan av en ny rapport från Company Insider.

Som publikationen påpekade registrerade Apple idag i delstaten Kalifornien för att testa självkörande bilar på sina vägar.

Vid denna tidpunkt är det viktigt att komma ihåg att detta inte nödvändigtvis innebär att Apple -bilen är tillbaka i räkningen, eftersom Apple mycket troligt skulle behöva följa denna väg även om det helt enkelt fungerade med programvara som skulle göra det möjligt för någon annans bil att kör sig själv.

Vad det dock antyder är att vi nu har det mest konkreta beviset på att något som rör självkörande bilar är på väg inom Apple, och att det går tillräckligt långt nu när verkliga tester krävs på gatorna i Kalifornien. Apple visas nu på listan över företag med autonoma biltestningstillstånd på avdelningen för motorbilar i Kalifornien.

Apple dyker också upp tidigare på ett brev till U.S. National Highway Traffic Safety Administration i slutet av förra året och begärde att avdelningen inte begränsar autonoma fordonstestning som citerade sitt arbete i fältet som en anledning.

Apple använder enhetslärande för att göra sina produkter och tjänster smartare, mycket mer intuitiva och mycket mer personliga. Företaget investerar kraftigt i studien av enhetsinlärning och automatisering och är stolt över potentialen för automatiserade system inom många områden, inklusive transport.

Med ex-Hardware-chef Bob Mansfield nu tillbaka och ledde teamet som sa att arbeta med just detta projekt, verkar det som om framstegen verkligen görs. Hur långt borta vi är från att framsteg förvandlas till en produkt som Apple är redo att visa någon återstår att se, men vi förväntar oss inte att det ska hända någon gång snart.

(Källa: Company Insider)

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner xCleaner IPA på iOS 10 [Inget jailbreak krävs]

Ladda ner Instagram ++ IPA på iOS 10 [Inget jailbreak krävs]

Jailbreak iOS 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 för iPhone och iPad [Senaste statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post