Android Jelly Bean för Galaxy S III börjar rulla ut, avseende mycket fler Samsung -prylar senare i år

iPhone, iPad samt iPod Touch -individer bara hamnar med att bli bekanta med iOS 6, släppt av Apple förra veckan Men för Android -användare är åtkomst till en ny firmware helt ett annat sfärspel. Android Jelly Bean (4.1) dök upp för några månader sedan, med den nya Google Nexus 7 bland de allra första prylarna som skickades med det nya operativet som standard, men tack vare Androids fragmenterade natur, individer av till och med de mest kraftfulla prylarna har varit varit lämnade väntan.

Även om fragmentering inte alltid är en dålig sak, är det definitivt när du väntar på en Android OTA, liksom det är en fråga som plågade Jelly Beans föregångare-Android Ice Cream Sandwich (4.0)-från Get-Go. För närvarande, för närvarande, massor av prylar – särskilt Motorola Droid Bionic – väntar fortfarande till och med en ICS -uppdatering – en firmware som släpptes mot de senare stadierna förra året, liksom även om fokus för många Android -användares uppmärksamhet nu är den nu är den nu den Buttery-Smooth Jelly Bean, det felaktiga uppdateringssystemet är fortfarande en irritationspunkt för massor av att köra Googles mobila operativsystem.

I Buy för att erbjuda en förtydligande till sina miljoner runt om i hela världen såväl som surfplattägare har Samsung tillhandahållit en övergripande av femton prylar som kommer att se Android 4.1 längs dess flaggskepp Samsung Galaxy S III. Tyvärr har inga detaljer utsatts för en tidsfäste, men här, med hjälp av Slashgear, är den uppenbarligen klassificerade listan:

Galaxy Tab 2 7.0

Galaxy Tab 2 10.1

Galaxy Note 10.1

Galaxy S II

Galaxy Note

Galaxy Tab 7.0 Plus

Galaxys framsteg

Galaxy S II LTE

Galaxmusik

Galaxchatt

Galaxy Ace 2

Galaxbalk

Galaxy Ace Plus

Galaxy Tiny II

Galaxy S Duos

Även om Galaxy S III redan påpekades i listan, har redan börjat se gelébönan OTA som förklarats av en medlem på XDA-utvecklare (via ThenextWeb). Det är också värt att notera att Samsung avslöjade att Galaxy S III kommer att få Jelly Bean i oktober men de har redan börjat driva ut uppdateringen lite tidigare. Sitt tätt, eftersom den totala utrullningen tar lång tid att slutföra. Utrullningen kan dessutom försenas på grund av leverantörens utvärdering av uppdateringen.

Galaxy Tab 10.1 är förvånansvärt utelämnad, även om skifferen – med förbehåll för mycket tvist under domstolssituationen med Apple i San Jose – har ersatts av den väsentligen avancerade Galaxy Note 10.1. Dessutom har försäljningen av plattan träffat en tegelvägg, liksom med den pinsamma historien som konsumenterna hade återvänt i sina massor av att det felaktigt trodde att det var en iPad, det är lite överraskande att den koreanska verksamheten verkar tyst blanda det till otydlighet .

Om din gadget är låst upp, är du naturligtvis troligen att se Jelly Bean först, med tanke på att bärare gillar att spendera dagar / veckor / månader – eller en obegränsad tid – lägga till sin egen programvara, som utlöser så många förseningar.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post