Samsung försenar Galaxy Fold -lanseringen i USA, Kina, Singapore och Spanien

Samsung har till synes tagit den senaste granskarens feedback ombord avseende Galaxy Fold. Det sydkoreanska företaget har fattat beslutet att försena lanseringsevenemang som planeras för USA, Kina, Singapore och Spanien när det ser ut att sätta sig själv i stånd att garantera produktkvalitet.

Ett antal teknikentusiaster och rapporter har fått tidig tillgång till Samsung Galaxy -vikningen i köpet för att sätta det genom sina steg och få ut några artiklar i naturen om hårdvaran. Något som är ganska konventionell praxis.

Denna konventionell praxis har emellertid något backfired på Samsung eftersom några av dessa telefoner har rapporterats ha stora visningsproblem efter bara några dagar av oss. I vissa fall kan detta vara nere på att granskaren tar bort en skyddsfilm på skärmen men andra har hållit den intakt och har fortfarande visningsproblem.

Samsung hade först valde att försena ett lanseringsevenemang i Kina, med hänvisning till platsrelaterade problem och inte faktiskt hänvisa till antalet granskningsenheter som har misslyckats. Nu, efter att ha avbrutit liknande evenemang på en av sina största marknader, USA, såväl som Singapore och Spanien, har företaget utfärdat ett kort uttalande som indirekt hänvisar till kvalitetsfrågorna:

Mot bakgrund av den senaste feedbacken på ett begränsat antal Galaxy Fold Media Review -enheter tar Samsung sig tid att garantera att Galaxy Fold -enheterna är i optimal form för din upplevelse vid evenemanget.

Hårdvaran skulle officiellt lanseras i USA under ett evenemang 26 april, som är nästa vecka, men det kommer praktiskt taget säkert inte att hända nu. Företaget “förväntar sig” kommer att vara i stånd att ta till scenen under de kommande veckorna och få Galaxy Fold -lanseringståget tillbaka på rätt spår men det finns för närvarande inga garantier på när det kommer att vara eller om företaget faktiskt måste lägga till en försening av den ursprungliga förseningen.

Det verkar vara det bästa beslutet av Samsung. När allt kommer omkring är Galaxy Fold en smartphone på 2 000 dollar, vilket innebär att konsumenterna kommer att förvänta sig kvalitet och livslängd till det priset. Displayfel är verkligen en betydande orsak till problem så det är en verklig positiv att Samsung vill ta itu med dem innan han går globalt.

(Källa: HiperTextual [Google Translate], CNA, WSJ)

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 12.2 Slutliga IPSW -länkar och OTA -uppdatering för iPhone och iPad

Nedladdning: iOS 12.3 Beta 1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt

iOS 12 / 12.1.2 iPhone XS Max Jailbreak -uppdatering som erbjuds av UNC0ver Lead Developer

iOS 12.2 Jailbreak -status: Här är vad du behöver veta

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 Med UNC0VER och installera Cydia, så här [Tutorial]

Hur man nedgraderar iOS 12.2 till iOS 12.1.4 På iPhone eller iPad

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post