Edison Mail får rik textredaktör och mycket mer med de flesta aktuella uppdateringar

Edison Mail är en av de bästa e -postklienterna för Android och andra plattformar som stöds. Den aktuella uppdateringen av appen tar med sig en rik textredigerare och support för mallar och några andra intressanta funktioner. Tack vare den rika textredigeraren kommer användare nu att kunna utarbeta individualiserade e -postmeddelanden. Av den anledningen kanske du vill byta från Gmail till Edison Mail om du inte redan har gjort det. Dessa ovannämnda funktioner ser ut i version 1.13.0 i e -postapplikationen. Edison Software, utvecklarna bakom e -postappen för Android och iOS ser också fram emot att ta med appen till Windows.

Ändå är den rika textredigeraren inte den enda nya funktionen. Som vi påpekade ovan kommer användare nu att kunna skapa e -postmallar. Därför kan du skriva upp ett skräddarsydd tema och använda det för alla e-postmeddelanden i framtiden. Den här funktionen hjälper användare att spara en massa tid med tanke på att du inte behöver skriva samma e -postmeddelande om och om igen. För de användare som inte känner till Edison Mail alls är här en snabb sammanfattning av appen. Det gör det möjligt för användare att hantera sin e -post enkelt och blockera skräppost samt städa e -postmeddelandet genom att ta bort oönskade e -postmeddelanden. Edison Mail stöder flera e -posttjänster inklusive – Office 365, Gmail, Yahoo Mail, Outlook, Hotmail och mer.

Edison Mail Update Changelog

Här är ChangeLog för den aktuella uppdateringen, dvs version 1.13.0 i Google Play Store.

Kolla in rik text, mallar och typstorlek, färg, kulor och mer!
+ Vår nya rika textredigerare låter dig anpassa dina e -postmeddelanden. Anpassa teckensnittet, ändra teckensnittsfärgen, göra kulor eller numrerade listor, kursivera, djärva, understryka och mer!
+ Slitna av att skriva om samma e -postmeddelande om och om igen? Skapa personliga e -postmallar för de meddelanden du skickar ofta och sparar användbar tid.

Som ni ser listar Changelog alla de nya funktioner du kan använda i Edison Mail. Användare kommer nu att kunna ändra teckensnittstorlek, färg och stil. Dessutom kan användare också göra kul- eller numrerade listor. Tillägget av dessa nya funktioner gör e -postappen mycket mer fördelaktig än den var. Det ger också användare bara en annan anledning att byta från Gmail eller någon annan e -postapp de kan använda.

Läs också: Hur man inaktiverar webbläsaren i Gmail och Google App

Hur man använder de nya funktionerna i Edison Mail

Om du har installerat den aktuella versionen av Edison Mail på din Android -enhet, så här använder du de nya funktionerna.

Skapa e -postmallar

Följ stegen nedan för att skapa e -postmallar.

Starta e -postmeddelandet från Edison -appen på din Android -telefon.

Klicka på Hamburger -menyn eller svep in från vänster kant på skärmen.

Bläddra ner och tryck på inställningar och välj sedan mallar.

Klicka på+-ikonen överst idealet och lägg till temamamnet.

Slutligen, skriv helt enkelt ditt tema och tryck på Spara.

Använd de rika textredigeringsfunktionerna

Du kan använda de rika textredigeraren genom att helt enkelt skapa ett nytt e -postmeddelande.

Klicka på textfältet och börja skriva text.

I det nedre verktygsfältet trycker du på textredigeringssymbolen som visas på skärmdumpen.

Vi hoppas att du nu kan använda de nya funktionerna i Edison Mail. Låt oss ändå veta vad som är din favoritmeddelande.

Ladda ner Edison Mail

Läs Nästa: Aktivera Gmail Smart Compose -funktionen på Android [Root]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post