iPhone 5S -specifikationer läcker ut i påstådd reklammaterial [bild]

Med bara ett par dagar kvar tills uttalandet från iPhone 5s, eller så antar vi, Apple har gjort en ganska bra uppgift att hålla saker under omslag , med observationer av att gadgeten har hållits till ett minimum. Men när du är mässa massa som skapar en produkt för prime time, kommer information att läcka ut så småningom, liksom snaps av vad som verkar vara reklammaterial som är ännu mer lätt på enhetens specifikationer utöver estetik.

Husknappen, som vi redan har sett, kommer inte längre att inkludera den fyrkantiga markeringen, liksom även om denna reklamfoder inte erbjuder mycket med metod för information om iPhone 5S -fingeravtryckssensorn, har vi sett såväl som hört Tillräcklig äkta information för att anta att detta kommer att vara en funktion.

Bilderna visar den dubbelledda blixt som alla har gillat om, vilket kommer att erbjuda mycket bättre skottförmågor under låga belysningsförhållanden. Reklaminformationen för en 8-megapixel, f2.0 bred bländarlin primär snapper, liksom detta, på papper, inte brus som mycket av en uppgradering på iPhone 5: s 8-megapixel-erbjudande, förstår vi att du förstår att du förstår Förstå mycket bättre än att bara betygsätta en videokamera efter antalet megapixlar.

Efter att ha sagt att det tidigare ryktades att iPhone 5S skulle ta med en 12-megapixelkamera, så vi måste vänta samt se de verkliga testerna innan vi godkänner någon typ av äkta bedömning på skottfunktionerna. Det kommer enligt denna information att vara 1080p videoinspelning av så mycket som 120 fps, vilket inte kommer att gå bra med wannabe -regissörer, liksom även om den främre videokameran bara är 1,2 megapixlar, borde vara tillräckligt bra för din FaceTime såväl som selfie -behov.

Informationen indikerar att iPhone kommer att erbjuda 250 timmars batteritid när den är i standby, liksom med att batterifetention har varit ett problem med iPhones tidigare, låt oss hoppas att den verkliga utgången är så stark som reklamen antyder.

Den 10 september iPhone -evenemanget kommer att markera den enorma dagen för tillkännagivandet, liksom med att idag är den 9: e, förstår du vad det betyder. Vi kommer att täcka alla dagsevenemang i utmärkt detalj, så se till att du håller dig anpassad till vårt skydd här på Redmond Pie för alla dina Apple-relaterade tillkännagivanden!

(Källa: Twitter [@Stagueve])

Du kanske också vill inspektera:

Apple iPhone 5s såväl som iPhone 5C: släppdatum, pris, specifikationer [vad vi tror att vi vet]

iOS 7 nedladdning samt släppdatum för iPhone, iPad, iPod touch tippad för 18 september, enligt läckt fil

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post