Alla iPhone X -design som nu erbjuds för leverans nästa dag från oss på Internet Apple Store

Det kan ha tagit över en månad men det verkar nu som om Apple har kunnat matcha utbudet med efterfrågan så långt som iPhone X är Bekymrad, med det amerikanska äpplet i internetbutiken som nu tillhandahåller den nuvarande flaggskepp iPhone som erbjuds för leverans nästa dag.

Detta kommer efter fraktberäkningar som stötte på flera veckor innan de började minimera före dagens nyfundna enkelhet av tillgänglighet.

Den starka efterfrågan, som förväntat, för den tusen dollar iPhone X indikerade att att kunna gå in i en butik för att få en var bara inte möjlig att följa den 3 november -lanseringen, men med på internetbutiken nu använder leverans nästa dag, det är troligt att Apples tegel såväl som murbruksbutiker börjar se sina lager fylls på mycket lättare också. Vissa butiker listar för närvarande iPhone X som erbjuds för pickup i butiken idag, beroende på färg och lagringskonfiguration.

Medan iPhone X nu börjar se lager når nivåer som möjliggör omedelbar tillfredsställelse, kommer varje individ som försöker lägga till en uppsättning av AirPods till deras köp vara missnöjda med att hörlurarna nu visar sig vara svåra att hitta av när mer.

Eventuellt bevisar framträdande bland semesterköpare, AirPods visar nu att leveransberäkningar som når ut till 2018, vilket indikerar att en person som får till jul är nu extremt mycket tur. Oro är dock inte, iPhone X innehåller öronpoder i lådan, men om den sladden verkligen inte kommer att göra för dig så föreslår vi att du får dina AirPods att köpa in förr snarare än senare.

Apple förväntar sig att rekordbrytande vinster från denna semesterperiod samt att iPhone X lätt erbjuds för köpare den här veckan kommer definitivt inte att skada dess möjligheter att tillfredsställa den förväntan.

Du kanske också vill inspektera:

Filzajailed IPA -nedladdning på iOS 11 låter dig ställa in Filza med full rotförstärkning åtkomst till [ingen jailbreak krävs]

iOS 11.1.2 JAILBREAK UPPDATERING: Cydia arbetar nu om än på ett begränsat sätt

Nedgradering från iOS 11.2.1 till 11.1.2 för jailbreak inte längre möjligt nu, här är varför

Nedladdning: iOS 11.2.5 Beta 1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt för iPhone samt iPad

Ladda ner iOS 11.2.1 IPSW -länkar samt OTA -uppdatering med viktig fix

Ladda ner iOS 11, 11.2, 11.1.2 Länkar och ställ in på iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [Tutorial]

Nedgradering iOS 11/11.2.1 till 11.1.2 På iPhone eller iPad [How-to Guide]

Jailbreak iOS 11 / 11.2.1 / 11.1.2 på iPhone samt iPad [Statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post