The Dark Knight Rises Blu-ray, DVD, Digital Download och Limited Edition med Bat Cowl Replica Comprehensive

Hardcore fans av Dark Knight Trilogy of Batman Films av Christopher Nolan kommer att vara nöjd med att veta att Blu-ray-utgåvan Av det senaste (och sista) inträde i serien – The Dark Knight Rises – har varit officiellt omfattande och bekräftat. Detaljer finns tillgängliga efter hoppet.

Nyheterna kommer från folket på Home Entertainment Weekly i form av ett inlägg där de hävdar Warner Bros. (Du vet, filmstudion bakom Dark Knight Rises?) EXKLUSIVT ERBJUDANDE dem med information om Blu-ray-utgåvan. Påståendet verifieras av ett inlägg på den officiella Dark Knight Rises Facebook -sida.

Dark Knight Rises kommer att släppas i form av ett kombinationspaket som innehåller en DVD-skiva och digital nedladdning, förutom en Blu-ray-skiva den 4 december. Det finns totalt tre utgåvor: Standard Edition Blu-Ray Combo Pack, Batid Cowl Blul Blu-Ray Combo Pack och en Dark Knight Trilogy Limited Edition Giftset.

Standardutgåvan kostar $ 35.99 medan den begränsade upplagan påstås kosta $ 39.99. Detta verkar lite för oss med tanke på hur mycket Box Set erbjuder.

Vad kommer den begränsade upplagan med? Tja, förutom en dokumentär om “födelse och evolution” av de fem olika Batmobiles som används i serien och cirka två dussin specialfeaturetter, kommer det att komma med en vansinnigt fantastisk kopia av den trasiga Batman -ansiktsmasken (“Bat Cowl”) från The scen där Bane sparkar absolut Wayne-butt i avlopp.

Detaljer om den sista upplagan – Dark Knight Trilogy Limited Edition Giftset – är lite glesa, eftersom allt vi vet vid denna tidpunkt är att det kommer att inkludera alla tre filmer från serien och att den kommer att kosta 52,99 dollar.

Utöver allt detta finns det också en Dark Knight Trilogy Supreme Collector’s Edition som förväntas komma ut någon gång 2013. Folk som vill äga alla tre filmer på Blu-ray kanske faktiskt vill vänta på detta istället för att få Giftset diskuterade i föregående stycke.

Jag har redan sett The Dark Knight Rises på min lokala biograf. Det var en bra film, och jag hade en riktigt bra tid med mina kompisar, men som en filmupplevelse var det bara inte lika bra som The Dark Knight.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post