13-tums Retina MacBook Pro är redan i produktion, introducerar sannolikt i höst [rapport]

före årets WWDC-keynote, antogs det vanligtvis Apple skulle lägga till en näthinneskärm till alla sina MacBooks, förutom potentiellt potentiellt iMac. Naturligtvis, när vi tänker på historien, borde vi ha varit smarta mot Apples plan; Inkludera näthinnan i en modell, lägg till ett par ytterligare förmåner, samt smälla en utpressande kostnadsetikett på den, samt se exakt hur många konsumenter kan tåla tills angivna funktioner läggs till över hela linjen.

Apple gör en praxis att hålla funktioner tillbaka-både programvaruapplikation såväl som hårdvarubaserad-i köp för att koaxera konsumenter för att välja flaggskeppet. EXAKT SAMT Teknik drogs med Siri såväl som iPhone 4S, så även om det bara finns en MAC – den tunnare, lättare MacBook Pro – med en näthinnesplay, verkar det vara en förutbestämd tanke som kommer 2013, de flesta, om inte alla MAC -skivor kommer att erbjuda de superskärpa skärmarna.

Först som ska införas i Pixel-täta Hall of Fame kommer att vara den 13-tums MacBook Pro, som för närvarande rapporteras vara i produktion. Enligt NPD DisplaySearch-analytiker Richard Shim borde 13-tums iterationen vara beredd för frisläppande i höst. Med en 2560 × 1600 pixelskärm som uppenbarligen produceras av Samsung, LGD, såväl som skarp, skulle man starkt misstänka att den kan dyka upp tillsammans med iPad Mini, som tros släppa någon gång i oktober.

“Tillförselkedjan indikationer är att det är för en MacBook Pro 13.3 – inte en MacBook Air”, sade Shim. Den nuvarande 15-tums MacBook Pro med näthinneskärm är metoden och enorm för dem som reser ofta, liksom som sådana, många MacBook-individer väntar på något nytt att ytan innan de tänker på en uppgradering. I själva verket noterade Shim på samma sätt att antalet enheter som skapas är betydligt över 15,4-tums skärm, liksom att det resonerar att den mindre iterationen kommer att erbjuda i större antal.

Det finns inga nyheter om när MacBook Air kommer att få sin extremt egen retina uppgradering, även om förväntan definitivt är hög. Med resursanvändningen förbättrad avsevärt av näthinneskärmen (särskilt på batteriet) kommer Super-Svelte anteckningsboken förmodligen att presentera den största svårigheten för fruktföretaget.

En MacBook Air med näthinneskärm – tillsammans med iMac – förväntas båda dyka upp i början av nästa år.

Vi kan inte vänta.

(via CNET)

Du kanske också vill inspektera:

13-tums MacBook Pro med näthinneskärm gör ytterligare ett utseende på Benchmark-webbplatsen

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post