Apple Car Partnership med Kia Still On Cards [Report]

I dagens avsnitt av den pågående Apple Car Reality -showen föreslår en rapport från Korea att ett Apple och Kia Partnership fortfarande är en möjlighet.

Vi har överflödats av Apple Car News under de senaste veckorna. Det interna Apple -projektet har varit i framkant i diskussionen nyligen men dessa diskussioner har också inkluderat spekulationer kring Apples partnerskap med externa företag.

I skrivande stund går historien lite så här; Apple och Kia undertecknade kontrakt under 2020 som enades om att båda företagen skulle bedriva ett antal vägar tillsammans. Som naturligtvis inkluderade att arbeta med elfordon. Sedan släppte Hyundai ett offentligt uttalande som bekräftade att Apple var i samtal med företaget över utvecklingen av ett elektriskt fordon. Detta gjorde naturligtvis ilska Apple. Hyundai och Kia – det senare var ett dotterbolag till Hyundai – publicerade sedan regelbundna ansökningar om att de inte är i samarbete med Apple.

Phew; Låt allt detta sjunka in.

Enligt denna senaste rapport är de pågående samtalen mellan Apple och KIA om ett partnerskap som involverar autonoma elbilar “upplever svårigheter” men är inte helt döda i vattnet. Den förnuftiga metoden för Apple är att fortsätta prata med flera olika företag om sitt interna bilprojekt. Kias bilar har blivit globalt respekterat under de senaste fem åren på grund av enorma förbättringar av kvalitet och säkerhet. Ett partnerskap mellan två sådana företag, som båda fokuserar främst på kvalitet, skulle sannolikt resultera i ett spektakulärt fordon.

Med det sagt föreslår rapporten också att Apple och Kia i slutändan skulle kunna samarbeta med ett mindre projekt, enligt det första memorandumet om förståelse som undertecknades 2020.

Vad som än händer kommer det att ta lång tid innan några intresserade konsumenter ser något konkret. Nuvarande uppskattningar tyder på att Apple faktiskt inte kommer att släppa någonting förrän 2025 tidigast.

(Källa: Chosun Biz, via: Reuters)

Du kanske också vill kolla in:

Jailbreak iOS 14.4 Med checkra1n, här är hur man gör [guide]

Nedladdning: iOS 14.4 Slutliga IPSW -länkar, OTA -profilfil tillsammans med iPados 14.4 ut nu

Hur man nedgraderar iOS 14.4 Det enkla sättet [Tutorial]

Hur man fixar Bad iOS 14 Batterilivslängd [Guide]

Konvertera fabrik Wired Apple CarPlay till trådlöst Apple CarPlay i din bil enkelt, så här

iPhone 12 / Pro Screen Protector med härdat glas: Här är de bästa

Bästa iPhone 12, 12 Pro-fodral med smal, plånbok, ultratunn design? Här är våra bästa val [lista]

Bästa iPhone 12 Small Screen Protector: Här är en lista som är värd att kontrollera

Bästa iPhone 12 Pro Max Screen Protector: Här är en lista som är värd att kontrollera

Jailbreak iOS 14.2 Med checkra1n, här är hur man gör [guide]

Apple View ECG App Hack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post