Mitos: Anatomi av ett anpassat tangentbord

ergonomiskt. Trådlös. Låg latens. Minimalistisk. Effektiv. Exakt hur långt går du när du stilar ditt eget öppna källknapp? Inspektera dessa lådor samt att erbjuda de medför att andra att göra det, ger Redditor [omvända_bias] mitose-tangentbordet, liksom det här är coolt.

Den anpassade, split-som namnet föreslår – mekaniskt tangentbord har 23 hemligheter på varje 10 cm x 10 cm halva, och naturligtvis en anpassad keymapping för idealisk personlig användning.

Övre och lägre PCB håller hemligheterna såväl som elektroniska kretsar, vilket bidrar till det smidiga färdiga utseendet. Viktiga kepsar såväl som mekaniska omkopplare rippades från offerbrädor: två Waveshare Core51822 Bluetooth-moduler används för kommunikation, med en tredje modul som är parad med en promikro innefattar mottagaren. [Omvänd_bias] spenderade en rättvis tid som försökte minska effekten Användning av tangentbordet så att det kan drivas av ett par myntbatterier, vilket ger det uppskattat sex månaders livslängd i daglig användning. Dessa är klämda mellan de övre såväl som nedre brädor med bit dabs av löddor och den lilla fjäderspänningen av brädorna själva. En bit av delödning behövs dock för att modifiera batteriet.

Laserskuren lim neopren pryder basen, vilket visar en bekväm fjädring, grepp, såväl som säkerhet för stiften förutom att dämpa från vilken typ av skräp som helst på skrivbordet. Slutprodukten har praktiskt taget noll Flex, har en låg tillräcklig profil för att negera kravet på en handledsstöd. Om du tänker på att bygga din egen, har [Reverse_Bias] länkat alla lämpliga uppgifter här.

Naturligtvis kan man alltid gå motsatt metod samt välja ett mycket mer tungt alternativ.

[Tack för tipset, Tyberius Prime!]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post