2022 Apple TV 4K: s Siri Remote har en USB-C-port

Apple avslöjade en helt ny Apple TV 4K igår, vilket gav ett snabbare A15-chip samt stöd för HDR10+ förutom en kostnadsfall.

Men det finns en tidbit som har blivit obemärkt-den nya Apple TV 4K innehåller en ny Siri-fjärrkontroll som använder USB-C för första gången.

Utöver tillägget av en ny porttyp liknar USB-C Siri-fjärrkontrollen den som den ersätter vilket innebär att du inte märker någon typ av nya funktioner eller knappar om du plockar upp en. Men du kommer att märka att din befintliga kabel inte fungerar, med äldre Siri -fjärrkontroller som använder blixtnedslag. Du kan också köpa fjärrkontrollen för $ 59.

Siri-fjärrkontrollen har exakt samma omhuldade stil såväl som prestanda som den tidigare generationen såväl som antar USB-C för laddning. Det ingår i den nya Apple TV 4K, eller kan köpas individuellt för $ 59 (USA) från och med idag, liksom kompatibel med alla generationer av Apple TV 4K samt Apple TV HD.

Den nya Apple TV 4K börjar på $ 129 för en 64 GB -design som inte har en Ethernet -port. Du kan välja en som gör såväl som att få 128 GB lagringsutrymme om du kräver det. De nya streamingboxarna kommer också att säljas den 4 november.

Apple avslöjade också en uppdaterad iPad Pro såväl som en helt ny iPad under exakt samma evenemang, med verksamheten på samma sätt kontroversiellt ökande kostnader för iPad Air såväl som iPad Mini i hela Europa.

Du kanske också vill inspektera:

Nedladdning: iOS 16.1 / iPados 16.1 RC OTA -profil släppt

Hur man reparerar dålig iOS 16 Batterilivslängd [guide]

Jailbreak iOS 16.0.3 på iPhone samt uppdatering av iPad -skick

iOS 16 Kompatibel såväl som stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 dolda funktioner: 100+ modifieringar Apple berättade inte om oss om

Nedladdning: iOS 16.0.3 OTA -profilfil, IPSW Links släppt

Ladda ner iOS 16 Final IPSW -länkar samt ställt in på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post