iOS 8.0.1 Nedladdningslänkar för iPhone, iPad, iPod Touch [Direct Links]

Apple har just släppt iOS 8.0.1 Ladda ner länkar. Apples senaste iOS 8.0-utrullning passerade utan för mycket genom negativ feedback, men som förväntas av en ny mjukvara har det funnits en eller två problem. Noterbart har användare stött på problem med HealthKit, Wi-Fi, och att Oh-So oavbrutet batteriledning som ofta verkar anlända på CUE vid denna tid på året, och med en hel del användare som har drabbats har Apple agerat Snabbt med att släppa avhjälpande iOS 8.0.1 -uppdateringen. Detaljer, såväl som information om hur du kan hämta den aktuella programvaran för din iPhone, iPad eller iPod touch, kan ses nedan.

Den nya iOS 8 såg till att även de som inte fick en ny iPhone 6 eller 6 Plus hade något att njuta av, men även om vi har varit nöjda med massor av de nya funktioner som Apple packade in i programvaran, har det varit några få Buggar som absolut behövde stryka ut.

Strax innan Cupertino pressade iOS 8, var programvaran vaggad av ett HealthKit -fel som verifierade mycket skadligt för lanseringen av det som fakturerades som en flaggskeppsfunktion. Apple erkände snabbt problemet och noterade att HealthKit Bug inte skulle tillåta Health Apps att driva till iOS 8 och sedan inleda ett antal hälsointegrerade appar från App Store medan problemet hanterades.

Efter att ha påbörjat arbetet med att ta hand om HealthKit Ready för lansering, lämnades många utvecklare i Lurch. Apple lovar emellertid att en fix skulle komma före slutet av månaden, och riktigt till sitt ord, har tydligen levererat varorna.

Här är den fullständiga officiella förändringen av iOS 8.0.1:

HealthKit är inställd på att integreras kraftigt med Apple Watch, den multifunktionella hälsosviten som tillkännagavs vid årets WWDC, och med flera andra bugfixar och allmänna prestandaförbättringar packade i iOS 8.0.1, denna ganska viktig tidig uppdatering till dem som kör den som kör den som kör den som kör den Aktuell smak av Apples mobiloperativsystem.

Du kan uppdatera över-luften med hjälp av programvaruuppdateringsalternativet i inställningar, eller alternativt, ansluta din enhet till din PC eller Mac och uppdatera med iTunes.

UPPDATERING: Apple har dragit iOS 8.0.1 efter rapporter om att det bryter cellulära anslutningar och beröring -ID för många användare. Apple arbetar nu aktivt med att undersöka frågan.

iOS 8.0.1 Ladda ner länkar:

iPad Air (5: e generationens wifi + cellular)

iPad Air (5: e generationens wifi)

iPad Air (5: e generationens CDMA)

iPad (4: e generationens CDMA)

iPad (4: e generationens GSM)

iPad (4: e generationens wifi)

iPad Tiny (CDMA)

iPad Tiny (GSM)

iPad Tiny (wifi)

iPad Tiny 2 (wifi + cellular)

iPad Tiny 2 (wifi)

iPad Tiny 2 (CDMA)

iPad 3 Wi-Fi (3: e generationen)

iPad 3 wi-fi + cellular (modell för att)

iPad 3 Wi-Fi + Cellular (modell för Verizon)

iPad 2 wi-fi (rev a)

iPad 2 wi-fi

iPad 2 Wi-Fi + 3G (GSM)

iPad 2 Wi-Fi + 3G (CDMA)

iPhone 5 (CDMA)

iPhone 5 (GSM)

iPhone 5C (CDMA)

iPhone 5c (GSM)

iPhone 5s (CDMA)

iPhone 5s (GSM)

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone 4s

iPod touch (5: e generationen)

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 8 / 8.0.1 och installera på iPhone 6, 5S, 5C, 5, 4S, iPad, iPod Touch [How-Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post