Apple Watch Nikelab Begränsad utgåva Design tillkännagav, just här är detaljerna

När Apple beslutar att flytta till partnerskap med ett företag för att arbeta tillsammans om gemensamma produkter, förstår du att det kommer att bli en långvarig affär, som Som du förstår kommer det att producera härliga prylar, oavsett storlek eller betydelse. Företagets senaste partnerskap med Nike resulterade i förekomsten av Apple Watch Nike+, en version av Apple Watch med en fantastisk Nike förbättrad upplevelse.

Som en utveckling av det partnerskapet har de två verksamheterna nu avslöjat en ny Apple Watch -variant, kallad Nikelab.

Nikelab är i huvudsak en begränsad utgåva, begränsad version av enbart tid av den underbara Apple Watch-serien 2. Själva klockan är vad du kan förvänta dig, där hårdvaran är exakt samma hårdvara som du skulle köpa om du köpte någon typ av serie 2 Äpple klocka. Skillnaden är att denna specifika version innehåller ett unikt Nike Sport -band, slutfört i Light Bone/Black samt stämplade med Nikelab Innovation X Innovators -logotypen på undersidan av bandet.

Mycket som Nike+ -varianten är detta utformat för att charma för dem som vill ha något lite annorlunda:

Den begränsade upplagan, Neutral-tonad Apple Watch Nikelab bevarar de omhuldade funktionerna hos sin föregångare: djup integration med Nike+ Run Club-appen, special Siri-kommandon, GPS, en två gånger-lättare skärm samt vattenmotstånd mot 50 meter*, Allt möjliggjort av en kraftfull dual-core-processor samt WatchOS 3. Apple Watch Nikelab är den ultimata stilkompisen för dem med en entusiasm för löpning, vare sig nya löpare eller maratonveteraner.

Hårdvaran såväl som allmän estetik för det nya erbjudandet talar för sig själv, med konsumenterna antingen troligt att tänka på det eller inte. Som en del av produktmeddelandet har Nike informerat om att den nya Nikelab-versionen kommer att erbjudas att köpa från 27 april på Nike.com, “På Nikelab-dörrarna såväl som på en Apple Tokyo-pop-up i Isetan.”

Den som köper denna begränsade utgåva-version kommer att få exakt samma Apple Watch Series 2 som erbjuder vattenmotstånd så mycket som 50 meter, liksom alla prestanda samt kraft som ges för konsumenterna via installationen av WatchOS 3, med WatchoS 4 Tilldelas snart på årets runt The World Designers Conference.

Om Nikelab -erbjudandet ser attraktivt ut för dig, se till att du gör ditt finaste för att få det innan det så småningom avbryts efter dess begränsade tillgänglighetsperiod.

Du kanske också vill inspektera:

Denna begränsade upplaga Galaxy S8 har 24k guldpläterat, exotiskt läderchassi, diamanter

Samsung Galaxy S8 / S8+ vs iPhone 7 /7 Plus [Jämförelse]

PS4 Firmware 4.50 / 4.55 Jailbreak uppnått, förklarar Luca Todesco

Jailbreak iOS 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 för iPhone samt iPad [senaste skickuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post