Njut av not 7 -funktioner på Verizon Note 4 med denna ROM

Samsung Galaxy Note 7 har tagit med en lastbil med nya mjukvarufunktioner i form av Grace UX. Samsung har bortskaffat den råa och komplicerade grafiken till förmån för smidiga mönster. Note 7 -användargränssnittet är mycket renare och närmare lager Android med sin känsla av användbara appar.

De senaste Note 7 -funktionerna är vad varje Galaxy -smarttelefonanvändare önskar bäst nu. Vi har täckt flera not 7 -portar och ROM som ger Note 7 -funktionerna till din gamla Galaxy -enhet. Idag är det dags för Verizon Note 4 att smaka på den moderna Graceux.

“Note 7 Grace Port for N910V” ger not 7 -funktionerna till din Verizon Note 4. Denna anpassade ROM är baserad på N910VVRU2CPF3 som kör Android 6.0.1 Marshmallow. ROM kommer för-rotad och med alla Note 7-funktioner förinstallerade. Xposed ramverk utvärderas också på enheten, så du behöver inte offra dina favorit Xposed -moduler. Kolla in ROM -skärmdumparna nedan för att få en kort inblick i Graceux på not 4.

Not 4 Graceux -skärmdumpar

ROM är fortfarande en beta -byggnad, så du kan förvänta dig några buggar på vägen men det är värt att prova. Om du inte är på N910VVRU2CPF3 Bygg du på din Verizon Note 4, följ först länken nedan för att uppgradera din enhet till Android 6.0.1 Marshmallow (N910VVRU2CPF3) och fortsätt sedan med nedanstående handledning.

Uppdatera Verizon Galaxy Note 4 SM-N910V till Android 6.0.1 Marshmallow

Nedladdningar

Not 4 Graceux Rom Build2 – nedladdning

Blinkande instruktioner

Se till att du är på N910VVRU2CPF3 -byggnaden innan du fortsätter ännu mer om du inte vill tegla din enhet. Installera också TWRP -återställningen på din enhet efter uppgradering till Marshmallow.

Ladda ner den anpassade ROM och överför den till den interna lagringen på din enhet.

Starta in i återställningsläget på din Verizon Note 4.

Stäng av enheten och vänta tills den är helt avstängd.

Tryck och håll Power + Home + Volume Up -knapparna tillsammans och släpp dem så snart du ser Galaxy -logotypen på skärmen.

När du är i TWRP -återställningen, gör en komplett nandroid -säkerhetskopia av din enhet. Du kan följa vår definitiva guide för Nandroid -säkerhetskopiering härifrån.

Gör nu en komplett torkning av enheten eftersom vi vill ha en ny installation. För att göra en ren torkning, gör bara en komplett fabriksåterställning och torka också av Dalvik -cachen.

Flash den anpassade rom nu. Välj installation eller installera från SD -kortalternativet från återställningsmenyn och välj ROM -zip från filhanteraren. På liknande sätt blinkar du Build2 Fix -zip.

Efter blinkning av båda dragkedjorna, gör en fabriksåterställning. Du kan göra detta från Wipe -menyn.

Starta om enheten när fabrikens återställning är klar.

Vänta tills enheten startar så hälsas du med Graceux på din Verizon Note 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post