Microsoft bekräftar att sin kantwebbläsare får Chromium -behandlingen och en MAC -version

Vi hade hört rykten om att Microsoft gjorde sig redo att bygga om sin kant webbläsare nyligen, och nu är det allt officiellt efter att företaget meddelade att Edge skulle vara Refactored för att köra på Googles krom. Det är samma webbrenderingsmotor som driver Google Chrome och kan vara en stor sak. Det som till och med är mycket mer intressant är det faktum att den nya versionen av Edge också kommer att avseende Mac.

Medan Edge -märket inte går någonstans kommer användare på Windows så småningom att märka att webbsidor gör mycket mer konsekvent och i slutändan bättre när steget till krom äger rum.

Edge och Internet Explorer före den har lidit på grund av kompatibilitetsproblem under åren, vilket indikerade att vissa webbplatser antingen vägrade att arbeta alls eller inte uppförde dig som du kan förvänta dig. Det kommer att förändras, enligt Joe Belfiore, företags vice ordförande för Windows.

I slutändan vill vi göra webbupplevelsen bättre för många olika målgrupper. Personer som använder Microsoft Edge (och potentiellt andra webbläsare) kommer att uppleva förbättrad kompatibilitet med alla webbplatser, samtidigt som de får bästa möjliga batteritid och hårdvaruintegration på alla typer av Windows-enheter.

En av anledningarna till att Microsoft har tagit detta steg nu är att försöka se till att en mycket mer konsekvent webbupplevelse för sina användare, och som en del av det kommer det också att lansera en MAC -version av Edge när kromomkopplaren är klar. Massor av webbutvecklare använder Mac -datorer, och genom att leverera en version av Edge som de kan testa mot kommer Microsoft att se till att allt fungerar som det ska.

Edge förväntas göra hoppet till krom under hela 2019, så förvänta dig inte att Mac -appen kommer att anlända imorgon. Det faktum att det kommer på något sätt är ganska fantastiskt, så låt oss vänta och se hur det visar sig.

Du kanske också vill kolla in:

Hur man nedgraderar iOS 12.1.1 till iOS 12.1

Ladda ner iOS 12.1.1 Slutliga IPSW -länkar och OTA -uppdatering för iPhone och iPad

iOS 12.1.1 Slutliga ändringar, släpp anteckningar och funktioner: Här är vad som är nytt

JAILBREAK iOS 12.1.1: Apple Detaljer Ian Beer Jailbreak Exploit Patched i mest nuvarande firmware

Jailbreak iOS 12.1 / iOS 12 -uppdatering: Sandbox Escape släppt till allmänheten

Jailbreak iOS 12.1.1 / 12.0.1 / 12 på iPhone och iPad [statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din Circle på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post