Anemone Update lägger till iOS 10.2 JAILBRAK -stöd

Anemone har slutligen uppdaterats för att lägga till ”preliminär” kompatibilitet samt stöd för YALU102 iOS 10 till iOS 10.2 Jailbreak.

Uppdateringen till den populära teman för Jailbroken iOS-prylar tar bunten till version 2.1.1-8, som nu är online på Cydia samt installerbar av alla som vill stil och anpassa sin iOS 10.2-igång Jailbroken iPhone, iPad eller iPod Touch -enhet.

För dem som inte vet, när det gäller teman, är Anemone en ganska ny spelare i stan som är utformad för att kämpa med Winterboard, som länge har tänkt på som de-facto-installationen för dem som försöker injicera lite karaktär i deras frigjorda iPhone, iPad eller iPod Touch -enhet. Winterboard var kraftfull, liksom i form för funktion under lång tid, men med tanke på att då har Anemone kommit bra samt fyllt utrymmen där Winterboard saknades.

Anemone använder en modern, mycket mer stabil, lyhörd och tillfredsställande temaupplevelse för individer som tror att enhetens personalisering handlar om mycket mer än att bara ändra några ikoner, liksom nu är ett gynnat alternativ när det gäller teman för Många jailbroken iPhone såväl som iPad -användare.

En av rädslorna med denna samtida värld av jailbreaking, liksom de ständigt ökande komplexiteter som ingår i den, är att designers bara kommer att välja att överge sina buntar eftersom det blir mycket mer såväl som mycket svårare att stödja nyare versioner av iOS. Naturligtvis skulle tillgängligheten av ett nytt jailbreak bara inte vara bra om paketen, förlängningar, liksom tweaks som majoriteten av oss är beroende av såväl som utnyttjade lämnades orörda utan någon kompatibilitet för Apples senaste version av iOS.

Tack och lov är detta inte situationen med Anemone, även om den här versionen bara är början på hela iOS 10.2 -stödet som kommer att rullas ut på vägen. Designern bakom bunten har också föreskrivit att iOS 10 -individer kommer att kräva att RocketbootStrap 1.0.5 eller högre installeras för att Anemone ska fungera.

Också avgörande att notera är att Anemone på iOS 10 fungerar med YALU102 Jailbroken prylar endast. Det stöder inte officiellt prylar jailbroken med mach_portal+yalu jailbreak på iOS 10.1.1.

iPhone, iPad, såväl som iPod Touch -individer som redan är bekanta med tidigare versioner av Anemone kan fortfarande förvänta sig att ha exakt samma upplevelse, med exakt samma prestanda som erbjuds. Som en mycket mer tillförlitlig, stadig alternativ till Winterboard stöder även denna mest nuvarande version av Anemone temamapparikoner, tillämpar masker, överlägg samt skuggor på ikoner, förändrar gränssnittsfärger över plattformen, samt till och med ändra ikonetiketter samt också som tweaking skräddarsydda oskärpa inställningar, bland många andra saker.

Anemone 2.1.1-8 Uppdatering med preliminärt stöd för iOS 10.2 erbjuds idealiskt nu med BigBoss-förvar på Cydia.

Du kanske också vill inspektera:

Hur man jailbreak iOS 10.2 med YALU102 [Tutorial]

iOS 10 / 10.2 / 10.1.1 Kompatibla jailbreak tweaks på Cydia [List]

Jailbreak iOS 10 / 10.2 / 10.1.1 på iPhone 7, plus, 6s, iPad Pro använder Yalu [uppdaterad]

Hur man nedgraderar iOS 10.2.1 till iOS 10.2, liksom varför du kanske vill [uppdateras]

Jailbreak iOS 10.2.1 / 10.3 för iPhone samt iPad [senaste skickuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post