Garageband på iPhone X använder nu TruedePth Cam för att låta dig styra WAH, modulering med ditt ansikte

medan alla rubrikerna kring Apples senaste “Education” -evenemang i Chicago täckte den nyligen uppdaterade 9,7-tums iPad med stöd för Apple Penna såväl som en mängd nya och förbättrade appar och tjänster riktade till lärare och elever, drev Apple tyst ut en uppdatering för iOS -versionen av Garageband, komplett med support för iPhone X: s TruedePth Cam -installation.

Uppdateringen gör det möjligt för iPhone X att spåra en användares ansiktsuttryck och sedan översätta det till appen, något som få av oss skulle ha gissat var på väg.

YouTuber iPhonedo var en av dem som identifierade den nya uppdateringen och efter installation av den, tog till YouTube för att visa upp vad appen är kapabel till när den parades med en iPhone X och den truedeepth -kameran.

Under videon belyser han vad som är bra och oundvikligen vad som är dåligt med funktionen, och medan han säger att det är “inte bäst och det är inte tillräckligt snabbt att använda det under liveuppträdanden,” det faktum att det fungerar på något sätt är definitivt är definitivt något som inte får diskonteras.

Förseningen mellan att iPhone kan upptäcka ansiktsrörelse och sedan att det återspeglas i GarageBand ger en problematisk upplevelse. Appen verkar också bara reagera på öppningen och stängningen av en mun, snarare än mycket mer detaljerad ansiktsspårning.

Hela videon är bara några minuter lång och är väl värt att njuta av eftersom den belyser hur mångsidigt det truedeepth cam -systemet kan vara. Även om denna implementering kanske inte är för alla, och den behöver definitivt fungera innan det kommer att wow mest, är det något som inte skulle ha varit möjligt med en konventionell framåtriktad kamera.

Om du har en iPhone X kan du prova det nyligen uppdaterade garagebandet själv – det är tillgängligt att ladda ner från App Store nu.

(Källa: iPhonedo [YouTube])

Du kanske också vill kolla in:

iOS 11.3 Jailbreak: Här är vad iPhone och iPad -användare behöver veta

PUBG Mobile White Screen Problem Fix för iPhone 5s nu tillgängligt

Kontrollera iOS 11.3 Slutliga utgivningsanteckningar, funktioner, Changelog allt på ett ställe här

Ladda ner iOS 11.3 IPSW -länkar, OTA -uppdatering av den slutliga versionen idealisk här

Hur man nedgraderar iOS 11.3 på din enhet [guide]

Fortnite 3.4 Patchanteckningar för mobiluppdatering och andra plattformar släppta, här är vad som är nytt

Pubg mobil 0.3.3 apk nedladdning för Android, iOS -uppdatering släppt, här är vad som är nytt

Jailbreak iOS 11.3 / 11.2.6 / 11.2.2 På iPhone och iPad [Statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post