4,7-tums iPhone 6 Mockup får praktisk behandling [Video]

Efter en läcka igår som använde en mycket förfinad titt på hur den 4,7-tums iPhone 6 kan se ut bakifrån, har en annan trolig video dykt upp med att visa upp showen En fullständig mock-up av den kommande handenheten. Baserat på designscheman som avslöjats tillbaka i mars ger det oss ännu en blick på hur handenheten kan se ut att hålla i verkliga livet, och med tanke på att det innehåller designfunktioner som var och en har rapporterats flera gånger, är detta kanske den mest exakta illustrationen av den kommande handenheten som vi hittills har sett.

För dem som inte har följt täckningen särskilt noggrant, räknas det att Apple kommer att släppa två nya, radikalt utesignerade iPhone 6-modeller senare i år. Båda sägs ha ett krökt bakskal som liknar iPod -beröringen, liksom en utskjutande, uppgraderad kammodul och flyttade strömbrytaren, bland ett gäng andra tweaks och förändringar.

Båda modellerna kommer också att vara större än den nuvarande iPhone 5s. Den ena tros packa en 4,7-tums skärm, medan den mycket mer betydande modellen-som enligt uppgift har blivit besatt av förseningar tack vare en ny, tunnare batterifattig-kunde kliva in i surfplattan med en 5,5-tums panel.

Det är den tidigare modellen som visas här i denna mock-up, som härstammar från den franska bloggen NWE, och är mycket i linje med de senaste rapporterna. Vi förväntar oss fullt ut – som med iPad Air och iPad Tiny med Retina -display – att båda iPhone 6 -modellerna kommer att vara nästan identiska, med visningsstorlek och den totala massan är de viktigaste skillnaderna, och med tanke på Apples sträva efter enhetlighet, bör detta inte komma som som För mycket överraskning.

Från videon är det svårt att se om CAM -modulen sticker ut, eller om den sitter i linje med resten av det bakre skalet. I vår många senaste rapport som publicerades för ett par dagar tillbaka hörde vi att iPhone 6 kan inkludera elektronisk bildstabilisering, vilket skulle vara till hjälp jämfört med den tidigare ryktade optiska bildstabiliseringen, eller OIS, genom att den skulle göra det möjligt Förbli kompakt och stick inte ut på det ganska fula sättet som ses i andra mock-ups.

Från vad vi samlar kommer den 5,5-tums versionen av den kommande handenheten att försenas tack vare ett nytt, ultratunnt batteri, vilket kommer att vara avgörande för att säkerställa att den större enheten fortfarande är imponerande tunn. Den 4,7-tums modellen kunde under tiden tillkännages och lanseras runt september, mitt i en mängd stora utgåvor som enligt uppgift stod upp för det tredje kvartalet.

(Källa: NowhereSelse.fr)

Du kanske också vill kolla in:

iPhone 6 -specifikationer, funktioner, rykten om släppningsdatum

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post