Få ett klassiskt snygga Apple View -läderband för bara $ 6,99, endast begränsat tidserbjudande

Apples läder Apple View -band är ganska fantastiska, men de är också ganska kostsamma. På $ 149 är det inte den typen av pengar som alla är redo att betala. Tack och lov finns det några alternativ som inte bara erbjuder möjligheten att rädda en liten förmögenhet, utan också se ganska söt ut. Några av dessa band kommer med tillstånd av Top4cus genom Amazon.

Några av de band som Top4Cus tillhandahåller är för närvarande tillgängliga till en ganska betydande rabatt om du anger en speciell rabattkod när du checkar ut. Den koden tar ett band som vanligtvis skulle kosta $ 14 och gör det bara $ 6,99, vilket innebär att dessa band kan vara ditt för hälften av deras typiska pris. Rabatter som det kommer inte ofta. Särskilt när de har betyg så bra som dessa gör.

Alla band är gjorda av fullkorns äkta läder, vilket innebär att de inte är vattenbeständiga. De passar många handleder från 6,3-7,9 tum och det finns tio hål för enkel justering när de bärs. Dessa band är också utvecklade för 42/44mm Apple Watch, så tänk på det när du gör din beställning.

Vi älskar Apple Sport Band, men det förnekar inte att en vy direkt ser lite klassificerad ut när det åtföljs av ett bra läderband. Dessa band kommer att klä din handled snyggt och kommer att vara fantastiskt för användning vid mycket mer formella tillfällen där ditt normala band bara inte kommer att klippa det.

Gå över till länken nedan, välj din stil, ange rabattkoden och bli en lycklig ägare av ett läder Apple View Band

Köp: TOP4CUS äkta läder Iwatch -remsersättning Band Rostfri metalllås från Amazon: $ 6,99 med kod ZT4YS25Y | Originalpris: $ 14

Du kanske också vill kolla in:

Jailbreak iOS 12.1.4: nedgradering till iOS 12.1.1 Beta 3 och jailbreak med rootlessjb, så här

Nedgradering iOS 12.1.4 till iOS 12.1.1 Beta 3 för jailbreak [guide]

Ladda ner iOS 12.1.4 IPSW -länkar, OTA -uppdatering med Vital FaceTime Bug Patch

Jailbreak iOS 12.1.4 / iOS 12.1.3: Nedgrad nu när Brandon Azad har släppt sin iOS 12.1.2 Exploit

Ladda ner iOS 12.2 Beta 2 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt till utvecklare

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post