Apple beskriver hur den nya ‘Hitta min’ app fungerar

med ankomsten av iOS 13, iPados 13 och macOS 10.15 Catalina Apple kommer att kombinera hitta mina kamrater och hitta min iPhone till en enda hitta min app. Den appen kommer att göra det enkelt att hålla koll på människor och enheter, och den kommer till och med att kunna hitta enheter som inte är anslutna till internet också.

Apple gjorde det inte klart hur det skulle fungera, men det sa att det skulle använda Apple -enheter online som fyrar för dem som inte är det. Nu har företaget förklarat saker lite längre.

Apples Find My App diskuterar lite om hur spårningen av offline -platsen fungerar, och bara säger att Bluetooth används.

Leta reda på en saknad enhet även om den inte är ansluten till Wi -Fi eller cellulär med hjälp av publikens läge. När du markerar din enhet som saknas och en annan Apple -användares enhet finns i närheten kan den upptäcka enhetens Bluetooth -signal och rapportera dess plats till dig. Det är helt anonymt och krypterat slut på slutet, så allas integritet är skyddad.

Sedan funktionen tillkännagavs under WWDC -öppningsnätet har mycket mer detaljer om Hind My och dess säkerhets- och säkerhetsfunktioner delats med WIRED. Många intressanta är det faktum att för offline -funktionen för att arbeta kommer människor att behöva äga två Apple -enheter med en som fungerar som en dekryptering som är nödvändig för krypterade platsdata som rör offline -enheten.

Apple bröt ner det integritetselementet och diskuterade hur dess “krypterade och anonyma” system undviker att läcka din platsdata som kommer att noll, även när dina enheter sänder en Bluetooth -signal som uttryckligen utvecklats för att låta dig spåra din enhet.

Tjänsten till den paradoxen, visar det sig, är ett trick som kräver att du äger minst två Apple -enheter. Var och en avger en ständigt förändrad väsentlig som närliggande Apple -enheter använder för att kryptera och skicka in dina geolokaliseringsdata, så att bara den andra Apple -enheten du äger har det väsentliga för att dekryptera dessa platser.

Noterbart kommer till och med Apple inte att kunna se en användares plats baserad på denna teknik och bara hitta min användare kommer att ha tillgång till den.

Den nya Find My Feature kommer att vara live en gång iOS 13, iPados 13 och macOS 10.15 Catalina fartyg till allmänheten senare i år – troligen i slutet av september.

(Källa: Wired)

Du kanske också vill kolla in:

iOS 13 Beta 1 -profil Ladda ner helt gratis tillsammans med iPados 13 kommer att finnas tillgängligt i juli, bekräftar Apple

iOS 13 BETA 1 OTA -konfigurationsprofil och iPados 13 nedladdning inte släppt ännu, här är varför

100+ iOS 13 dolda funktioner för iPhone och iPad [körlista]

Hur man nedgraderar iOS 13 / iPados 13 Beta till iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13 Public Beta 1 nedladdningsdatum tillkännagivna tillsammans med macOS 10.15, TVOS 13 Public Betas

iOS 13, iPados -kompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 13 Beta 1 Ladda ner IPSW -länkar, OTA -uppdatering och iPados 13 Beta 1 för iPhone och iPad

Ladda ner iOS 13 Beta 1 IPSW Links & Install på iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Roomba RoverRoomba Rover

[Heathkit] samt en kompis utvecklade denna Rover för några år sedan. De valde en mycket första generationens rumba eftersom det hade alla funktioner de letade efter: en stor bumpsensor, lågprofil,