Mobile RFID-skanning

[Chris Paget] kommer att ge SHMOOCON 2009 i Washington D.C. den här veckan. Han gav en förhandsvisning av hans RFID-tal till registret. Videon över demosläsning och loggar separata ID-nummer av slumpmässiga identifierar och passkort medan du kryssar runt San Francisco. Han använder en symbol XR400 RFID-läsare och en Motorola An 400 patchantenn monterad inuti sin bil. Detta är industriutrustning som vanligtvis används för att spåra rörelsen av buntar eller boskap. Det är en generation som är nyare än vad Flexilis brukade ställa in sina referensläsningsrekord 2005.

Det distinkta ID-nummeret på Passportkort avslöjar inte ägarna privata detaljer, men det är fortfarande distinkt för dem. Det kan användas för att spåra ägaren och när den är integrerad med andra detaljer, som deras RFID-kreditrapportkort, kan en profil av den personen byggas. Därför motsätter ACLU Passportkort i sin nuvarande form. USA erbjuder en skyddshylsa för kortet … Naturligtvis skickas det till dig med kortet placerat utanför ärmen.

Tekniken finns för att generera ett slumpmässigt ID när ett RFID-kort läses. RFidiot-verktygen uppdaterades nyligen för Random_UID-stöd.

[Tack Zort]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post